GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GAZETA SPORTURILOR

EDIȚIE SPECIALĂ GSP pentru Oltenia: Notre respect Craiova! Interviuri de colecție, o primă pagină istorică!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 23:15

Ediție excepțională a ziarului Gazeta Sporturilor în Oltenia! Mergi la chioșcuri pentru interviuri de colecție, o primă pagină istorică și un articol special cu Iulia Dumanska!

Gazeta sărbătorește succesul lui SCM Craiova în Cupa EHF cu 5 pagini speciale, EXCLUSIV pentru fanii din Oltenia! Nu o rata! Downloadează Gazeta Digitală sau mergi la chioșcuri pentru a avea un număr excepțional!

 01 oltenia1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1788161314734333
Dzeco Marco  •  14 Mai 2018, 03:07

O PERFROMANTA ISTORICA, la care cu greu va mai ajunge vreo echipa romaneasca !!! Handbalul romanesc feminin a ajuns in primele 3 ale Europei la nivel de club !!! Sunt sute de echipe de handbal feminin in Europa cu bugete peste cel al oltencelor, dar iata ca aceste fete minunate au reusit sa se autodepaseasca si sa realizeze o PERFORMANTA RARA : CASTIGAREA UNCEI CUPE EUROPENE ! Si ce cupa : a doua ca valoare dupa cea suprema ! Pornita cu ultima sansa in grupa principala de calificare , Craiova a reusit sa termine pe locul 2 in fata puternicei Randers, dar mai ales a celebrei Kuban Krasnodar antrenata de cel mai titrat antrenor din istorie, Trefilov !!! Craiova a obtinut o PERFORMANTA INCREDIBILA !!!

1788161314734333
Dzeco Marco  •  14 Mai 2018, 02:43

BRAVO FETELOR ! ! ! O vitorie superba pentru niste fete SUPERBE !!! Meritati din plin iubirea si respectul intregii Romanii !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează