GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EXATLON

EXATLON ROMÂNIA. O campioană olimpică la gimnastică a confirmat prezența în echipa "Faimoșilor" » Când începe sezonul 2

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 18:15

Silvia Stroescu (33 de ani), campioană olimpică în 2004 cu echipa României de gimnastică, va participa la noua ediție a emisiunii Exatlon. 

A 2-a ediție a show-ului care a cucerit România, Exatlon, va debuta în această toamnă, anunță paginademedia. Kanal D a confirmat deja primele nume importante care vor face parte din echipa "Faimoșilor". Este vorba despre Mirel Drăgan, multiplu campion la Kempo, și de fosta gimnastă Silvia Stroescu.

"Am urmărit primul sezon Exatlon și am remarcat că este o emisiune care promovează sportul și valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, în această competiției. Va trebui să îmi demonstrez mie însămi că mă pot adapta la condiții diferite de efort și de conviețuire", și-a motivat Silvia participarea.

Silvia Stroescu are în palmares un titlu olimpic, la Atena în 2004, unul Mondial, la Gent în 2001, și unul european, la Amsterdam în 2004. Toate au fost obținute în proba pe echipe.

Vezi și: Gimnastele României s-au întors în țară cu trei medalii » Una dintre sportive a plâns și n-a putut vorbi cu presa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează