GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SCANDAL

GSP a intrat în posesia mail-ului primit de șefii televiziunii » Nadine Vlădescu a trimis înregistrări audio în care Marian Olaianos ar recunoaște că a agresat-o

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 19:53 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 20:18

Nadine Vlădescu a trimis un mail către conducerea Televiziunii Române, în care afirmă că Marian Olaianos ar fi recunoscut „agresiunea, faptul că m-a lovit, că m-a lovit în cap, că m-a strans de gât, că am avut o relație, inclusiv una fizică, că a pretins că ar fi fost hărțuit și că nu era la prima abatere extramaritală”.

Conflictul dintre Nadine Vlădescu și Marian Olaianos continuă. Jurnalista de la secția Cultural a trimis mai multe înregistrări către conducerea TVR, unele în care comentatorul sprotiv ar recunoaște agresiunea și relația dintre ei. Gazeta a intrat în posesia mail-ului și îl publică parțial, pasajele esențiale, edificatoare cazului de față.

Marian Olaianos, prima reacție în scandalul din TVR: „Sunt victima unor imense și repetate abuzuri! N-am lovit-o pe domnișoară
TVR
Marian Olaianos, prima reacție în scandalul din TVR: „Sunt victima unor imense și repetate abuzuri! N-am lovit-o pe domnișoară" + Comentatorul cere postului public despăgubiri de 200.000 €!

Nadine Vlădescu, mail către conducerea TVR

„Deși am dorit să aștept finalizarea cercetării disciplinare pentru a-mi repara imaginea în fața dvs. și a colegilor din TVR, după ce am fost ponegrită sistematic prin susținerile calomnioase și neconforme cu realitatea, răspândite de Olaianos în TVR și în presă, aleg să mp adresez dvs.

Îmi dau seama ca multe persoane din televiziune, locul în care eu îmi desfășor activitatea zilnic, au crezut afirmatiile mincinoase la adresa mea, printre care poate și unii dintre dvs. și dacă eu nu voi limpezi aceste lucruri apărându-mă în fata calomniilor lui, aceste păreri se pot cimenta. 

Regăsiți, vă rog, atașate și câteva mostre din înregistrarile audio ale convorbirilor cu Marian Olaianos din perioada 5-9 nov, în care Olaianos recunoaște agresiunea, faptul că m-a lovit, că m-a lovit în cap, că m-a strâns de gât, că am avut o relație, inclusiv una fizică, că a pretins că ar fi fost hărțuit și că nu era la prima abatere extramaritală. 

De asemenea, că a fost chemat și anunțat că exista o plângere împotriva lui, precum și faptul că știa de existența certificatului medico-legal, contrar afirmatiilor pe care le-a tot vehiculat în SRTv și către dvs. și institutile statului”, a transmis Nadine Vlădescu în mail-ul către șefii TVR. 

Citește și alte știri din media: 

EXCLUSIV TVR, nou scandal la CM din Qatar! A acreditat ca „editorial staff” o angajată a lui Nicușor Dan din Primăria Capitalei, plus soția și fata unui fost portar de la Oțelul Galați

Un nou post de sport apare în România » Ce va transmite: „Poate genera venituri consistente!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  17 Februarie 2023, 13:58

#JeSuisNadine

bozo76
bozo76  •  17 Februarie 2023, 08:52

As vrea si eu ca olaianos sa fac ce zice ca e facut si apoi sa cer un mil de coins de la firma. In acelasi timp rusine nadine. Chiar mizerabil.

VanBasten
VanBasten  •  17 Februarie 2023, 00:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează