GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Alexandru Tudor a fost invitatul lui Costin Ştucan » Detalii incredibile despre meciul înaintea căruia a fost avertizat: „Vor să te dea afară din arbitraj”

Alexandru Tudor e invitatul lui Costin Ştucan la emisiunea GSP LIVE de miercuri dimineaţa
Alexandru Tudor e invitatul lui Costin Ştucan la emisiunea GSP LIVE de miercuri dimineaţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 10:14

Alexandru Tudor (47 de ani), arbitrul retras din activitate la finalul anului trecut, a fost invitatul lui Costin Ştucan azi, la emisiunea GSP LIVE.

Tudor a rememorat episoade inedite petrecute pe teren, a vorbit despre cele mai mari dificultăţi întâmpinate în arbitraj şi alte subiecte extrem de interesante.

Iată emisiunea integrală:

Emisiunea GSP live poate fi urmărită de luni până vineri, de la 09:01, pe platforma video.gsp.ro şi pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

"Brad Pitt", cum e poreclit, a devenit arbitru FIFA în 2001, primul său meci internațional fiind pe 23 martie 2001, când a fluierat duelul Under 21 dintre Cipru și Irlanda. El a condus 382 de partide pe prima scenă a fotbalului românesc, record!, unde a debutat pe 15 mai 1999, în partida dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj.

52 de echipecare au jucat în prima ligă din România au fost arbitrate de Tudor în cel puțin un meci

TOP ALL-TIME ARBITRI ÎN LIGA 1

1. Alexandru Tudor 382
2. Cristian Balaj 341
3. Sebastian Colțescu 274
4. Sorin Corpodean 268
5. Nicolae Rainea 267
6. Adrian Porumboiu 239
7. Istvan Kovacs 236
8. Ovidiu Haţegan 235
9. Ioan Crăciunescu 230
10. Mircea Salomir 221

1 mecia arbitrat Alexandru Tudor în Champions League, Barcelona - Basel, după care a fost blocat de UEFA în UCL din cauza faptului că nu l-a eliminat pe Henry

Vinerea trecută, Costin Ştucan l-a avut invitat pe Cristi Balaj, 47 de ani, un alt arbitru important al ultimilor 15 ani şi coleg de generaţie cu Alexandru Tudor. Instalat recent în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Balaj a făcut mai multe dezvăluiri interesante din cariera sa.

Vezi mai jos principalele teme de discuţie ale dialogului purtat în studioul GSP Live între Costin Ştucan şi Cristi Balaj.

GSP LIVE // VIDEO Cristi Balaj și o întâmplare incredibilă trăită în arbitraj: „Burleanu și-a luat o palmă și s-a lăsat, eu am fost ALERGAT CU SABIA”

GSP LIVE // VIDEO E corupt arbitrajul românesc? Cristi Balaj: „Ce s-ar întâmpla acum cu Iancu, Borcea, Ștefan, Copos sau Gigi Becali din alți ani?”

GSP LIVE // VIDEO Cristi Balaj șochează: „Și eu am pariat! Un prieten îmi spusese că e un meci aranjat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  30 Ianuarie 2019, 17:03

Revolutionarii au urmatoarele beneficii: 1ha de pamant, casa, spatii comerciale gratuite, credite bancare subventionate de stat, scutiri de impozite, vacante gratuite, transport in comun gratuit, indemnizatie lunara de aprox.2000lei/luna. Bunicul meu, care a facut 4 ani de razboi in cel mai crunt razboi cunoscut de umanitate (adica al 2-lea razboi mondial pentru cei mai tineri), luptand inclusiv in lina 1 (fiindca vorbim de o generatie de patrioti cum astazi nu mai exista) primea echivalentul de azi(fiindca intre timp s-a prapadit) de 250lei/luna adaugati la pensie, fara nici un alt beneficiu. Remarcabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează