GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TELEVIZUNE

Două noutăți în grila RCS-RDS: canalele de sport pe care fanii le pot urmări începând de azi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 19:35 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 20:06

Cablistul RCS-RDS are de azi o nouă televiuziune de sport în grilă, Look Sport 3 HD. O a doua noutate: abonații vor primi în format HD și postul Look Sport+.

Paginademedia.ro anunță că cel mai mare cablist din țară a introdus două noutăți pentru abonați în lista de canale de sport. Astfel, Look Sport+ poate fi urmărit de acum și în varianta HD, nu doar în SD ca până acum, iar din grila digitală face parte și postul Look Sport 3 HD.

Canalul Sport Extra HD, în grila digitală Digi

În această săptămână, canalul Sport Extra HD a intrat și el în grila digitală Digi România. Acesta este disponibil în grilele Telekom și Vodafone încă din vară, informează sursa citată.

Sport Extra va transmite următoarele evenimente:

  • Competiții de motorsport - IndyCar, DTM (Campionatul German de Turisme), European Le Mans Series, Campionatul Național de viteză în coastă, Campionatul Național de Super Rally;
  • Fight sports - Galele Bellator, Glory și ONE, precum și cele interne - Dynamite Fighting (transmise exclusiv de Sport Extra);
  • Fotbal - Serie B (al doilea eșalon italian);
  • Ciclism, Wrestling (AEW) și competiții de bărci cu motor.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Implicat în scandalul de la Paris, Hațegan a fost evitat de CCA la derby-ul CFR – FCSB! Cine arbitrează confruntarea de titlu

EXCLUSIV Două noi plecări de la Dinamo din cauza datoriilor! Cum încearcă DDB să stopeze exodul

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează