GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Tot ce poți vedea la televizor în 2018! Cele mai tari competiții transmise de Telekom Sport și Digi Sport » Se bat în exclusivități

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 10:41

"Unul din trei români are trei televizoare în casă, în contextul în care 34 la sută din cei intervievaţi petrec între patru şi şase ore în faţa televizorului, iar 17 la sută petrec şapte ore, în weekend".

Declarația îi aparține lui Mihai Ursoi, reprezentant SES Astra România, liderul global al pieței operatorilor de satelit, și vine ca o concluzie a studiului despre consumul de televiziune.

Chiar dacă posturile de știri sunt preferatele românilor, sportul ocupă un loc important. În 2017, preferinţele pentru transmisiunile sportive au avut un trend ascendent, ajungând la 45 la sută, comparativ cu 41 la sută, cât s-a înregistrat anul trecut.

 

Tendința rămâne una de creștere și pentru anul ce vine, recunosc specialiștii în domeniu. Posturile de la noi, în principal Telekom Sport și DigiSport, se bat în oferte cât mai atractive pentru clienții lor, iar pentru 2018 au pregătit o grilă extrem de bogată în competiții transmise.

Mondialul, doar la TVR

Meciurile din Champions League și Europa League se vor vedea doar la Telekom Sport, la fel și sporturile de peste Ocean: NBA, NFL și NHL. În plus, pasionații balonului oval pot vedea aici toate evenimentele importante: de la campionatul național sau Cupa Regelui la rugby până la Turneul celor 6 Națiuni.

Nici DigiSport nu stă departe și aduce pasionaților sportului rege competiții în exclusivitate: Serie A, Ligue 1, Cupa Spaniei, a Italiei, a Angliei și a Franței. Și Eurosport vine tare din urmă și oferă în exclusivitate cele mai importante turnee de tenis la care Simona Halep va participa în 2018: Australian Open, Wimbledon, Roland Garros și US Open.

În plus, în vară, în perioada 14 iunie - 15 iulie, toate partidele de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia se vor vedea în exclusivitate pe TVR!

CE COMPETIŢII PUTEM URMĂRI LA FIECARE POST DE SPORT ÎN 2018

TELEKOM SPORT

FOTBAL: Champions League (exclusiv*), Europa League (exclusiv*), Liga 1, Cupa României, Cupa Franţei (exclusiv), Premier League, LaLiga, Cupa Germaniei (exclusiv), Cupa Angliei, meciurile echipei naţionale a Germaniei (exclusiv)

SPORTURI:
NBA (exclusiv), NFL (exclusiv), NHL (exclusiv), Liga Campionilor la handbal m&f, Liga Naţională de handbal m&f, Campionatul național de handbal m&f, Campionatul European de handbal m&f (exclusiv), turneele ATP 100, turneele ATP 500, 10 turnee ATP 250, Cupa Europeană a Naţiunilor (exclusiv), Campionatul Naţional de rugby (exclusiv), Cupa Regelui la rugby (exclusiv), Cupa României la rugby (exclusiv), Rugby 6 Nations (exclusiv), Rugby Wales Autumn Internationals (exclusiv), Rugby Scotland Autumn Internationals (exclusiv), Rugby Ireland Autumn Internationals (exclusiv), Rugby Argentina Summer Tests (exclusiv),  Cupa Davis, Fed Cup, beach volley (exclusiv), judo (exclusiv)
* în grupe, un meci de marţi și unul de joi sunt și pe ProTV

DIGI SPORT

FOTBAL: Liga 1, Cupa României, LaLiga, Serie A (exclusiv), Ligue 1 (exclusiv), Jupiler League (Belgia), Cupa Spaniei (exclusiv), Supercupa Spaniei (exclusiv) Cupa Italiei (exclusiv), Cupa Ligii Franţei (exclusiv), Cupa Ligii Angliei (exclusiv), "International Champions Cup" (exclusiv)
SPORTURI: 50 de turnee WTA (exclusiv), turneele ATP 100, turneele ATP 500, 10 turnee ATP 250, Turneul Campionilor, Liga naţională de handbal m&f, Liga Campionilor la handbal m&f, Euroliga de baschet (exclusiv), Liga naţională de volei (exclusiv), Liga Campionilor la volei (exclusiv), meciurile echipei naţionale de volei de pe teren propriu (exclusiv)

EUROSPORT

FOTBAL: Premier League
AUTO: MotoGP (exclusiv)
SPORTURI: Australian Open (exclusiv), Wimbledon (exclusiv), Roland Garros (exclusiv), US Open (exclusiv), toate Marile Tururi de ciclism și cursele clasice (exclusiv), snooker (exclusiv - toate turneele majore), sporturi de iarnă (incluzând competiţii faimoase precum Turneul Celor Patru Trambuline), sporturi cu motor (Cursa de 24 de Ore de la Le Mans sau Raliul Dakar)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1366008053529769
Alin Danciu  •  09 Septembrie 2018, 21:29

A inceput NFL il mai trasmiteti???? sau e doar vrajala cal mai trasmiteti

1366008053529769
Alin Danciu  •  09 Septembrie 2018, 21:28

A inceput NFL il mai trasmiteti????

677156095783399
Razvan Barbu  •  04 Mai 2018, 17:07

O să reînființați din nou GSP TV? Ce competiții vedeam la voi.........mare pierdere.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează