GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Cehia - Anglia: Englezii caută calificarea de pe primul loc! Trei PONTURI cu cote excelente pentru duelul de pe Wembley

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 15:11 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 15:59

Cehia - Anglia se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care va stabili echipa câștigătoare din Grupa D. Cele două formații împart, în prezent, prima poziție, cehii având însă un golaveraj superior.

Dacă vrea să joace în continuare în fața propriilor fani, naționala lui Southgate trebuie să se impună în fața Cehiei și să câștige grupa. Totuși, locul 1 o va trimite pe Anglia în fața uneia dintre Franța, Germania sau Portugalia, în timp ce o clasare pe poziția secundă în grupă ar însemna un meci la Copenhaga, cu una dintre Spania, Suedia, Slovacia sau Polonia (în funcție de clasamentul final al grupei).

Așadar, ce ar alege englezii? Un joc dificil în fața propriilor fani sau un meci mult mai accesibil jucat în deplasare? Rămâne de văzut ce tactică va folosi selecționerul Southgate, care nu se va putea baza pe Mount și Chilwell, intrați în carantină după ce au luat contact cu Gilmour, fotbalistul scoțian depistat pozitiv cu coronavirus.

Grealish, Rashford și Harry Kane sunt anunțați titulari în meciul decisiv din această seară, fanii criticând puternic absența primilor doi în formula de start de până acum. Kane va rămâne numărul 1 din atacul lui Southgate, asta chiar dacă englezii sunt nemulțumiți de randamentul atacantului de la Tottenham la acest turneu final.

Trei PONTURI pentru CEHIA - ANGLIA:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează