GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Plzen - Sonderjyske: Toată atenția pe gazde! Plzen, printre favoritele certe de azi ale pariorilor

sursă foto: fcviktoria.cz
sursă foto: fcviktoria.cz

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 11:24 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 11:24

Plzen - Sonderjyske se joacă azi, de la 19:00, în turul trei preliminar din Europa League. Avem în față o partidă care pleacă la drum cu un scenariu clar: Plzen e favorită! Se pune doar problema scorului în Cehia. 

Chiar dacă danezii au pus întotdeauna probleme la acest nivel, diferența de calibru dintre Viktoria Plzen și Sonderjyske este una mai mult decât evidentă. Cehii au coborât un ”etaj”, după ce au ratat dramatic calificarea în Champions League (1-3, după prelungiri cu Alkmaar), și vor să-și împace fanii cu o calificare în grupele Europa League. 

Plzen a legat două victorii în prima ligă din Cehia, ultima fiind un show total în fața lui Bohemians, scor 4-1, și se află pe locul trei în clasament, după Sparta Praga și Slavia Praga. 

De cealaltă parte, Sonderjyske vine în Cehia după ce a fost pusă la respect de Vejle, formația lui Costel Gâlcă, scor 1-4. Sonderjyske a învins-o, totuși, pe Midtjylland, scor 2-0, în prima etapă din noul sezon, dar campioana din Danemarca era mai preocupată să pregătească meciul din Liga Campionilor cu Young Boys, pe care l-a câștigat cu 3-0, decât de startul de campionat. 

CE PUTEM JUCA LA PARIURI

1,38 este cota la Betano pentru o victorie a lui Plzen, ceea ce pare pariul ”drept” al acestui meci, 1,60 e cota la Fortuna pentru cel puțin trei goluri în meci, dar putem încerca la fel de bine o combinație ce ne aduce iarăși o cotă destul de frumoasă: 

PONT: Victorie Plzen și minimum două goluri în meci - cotă 1,51 la Superbet 

AFLĂ ȘI ALTE PONTURI DE AZI:

Djurgarden - CFR Cluj: Cotă de 1,50 pe mâna campioanei României

FCSB - Slovan Liberec: Trei ponturi logice pentru partida de la Giurgiu

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează