GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Werder Bremen - Borussia Dortmund: Îndrăgostiți de GG-uri! Cotă excelentă pentru ca istoria să se repete și azi

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 12:13 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 12:13

Werder Bremen - Borussia Dortmund se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a din Bundesliga. Va fi primul meci pentru Dortmund de la demiterea tehnicianului Lucien Favre!

Werder primește vizita lui Dortmund într-o criză totală de formă. Bremen e pe locul 13, cu doar 11 puncte strânse în primele 11 runde, și n-a mai câștigat o partidă în Bundesliga de la începutul lunii octombrie. De atunci, Werder a bifat cinci egaluri consecutive, iar acum are trei înfrângeri la rând.

Nici Dortmund nu se simte mai bine, iar din această cauză Favre și-a pierdut postul. „Galbenii” au trei etape la rând în campionat fără victorie (două înfrângeri și un egal) și au picat până pe locul 5, la șase puncte de liderul Leverkusen.

Dortmund a compensat forma proastă din Bundesliga cu meciuri bune făcute în Liga Campionilor. Borussia a câștigat grupa din care au mai făcut parte Lazio, Brugge și Zenit și va juca împotriva celor de la Sevilla în optimile din UEFA Champions League!

BREMEN - DORTMUND, ISTORIE PLINĂ DE GG-URI

Confruntările dintre Werder Bremen și Borussia Dortmund au adus, mai mereu, goluri în ambele porți. 14 dintre ultimele 15 meciuri directe din toate competițiile au venit la pachet cu GG-uri, iar 13 dintre aceste 14 meciuri au avut minimum trei reușite.

Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă, Bremen și Dortmund sunt echipe ofensive, care marchează aproape meci de meci, așa că ne așteptăm și acum la o întâlnire spectaculoasă, asta chiar dacă de pe teren va lipsi Haaland, golgheterul oaspeților, în continuare accidentat.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,67 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Viitorul - Botoșani: Rednic mai face o încercare! Două PONTURI cu cote bune pentru un meci cu pretenții de playoff

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează