GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A început sezonul derby-urilor și etapelor intermediare în cele mai importante campionate

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 17:12 / Actualizat joi, 25 august 2022 17:58

Emoția și zgomotul bătăliilor internaționale de fotbal abia au trecut și am revenit la ritmul campionatelor. Și într-un ritm alert, pentru că în următoarele șapte zile vor apărea primele runde intermediare. Marțea, miercurea și joia viitoare adaugă o emoție importantă jocului de pariuri. efbet.ro oferă cele mai bune cote pentru toate meciurile fierbinți și bonusuri uriașe de bun venit. 

Totuși, „plouă” cu derby-uri și în Apenini în acest weekend. Avem prima serie a sezonului cu veșnica ciocnire dintre Nord și Sud. „Olimpico” va găzdui Lazio - Inter, iar Juventus și Roma se vor ciocni la Torino. Ambele derby-uri au un nivel octanic ridicat și greu de anticipat în această etapă timpurie a sezonului. Dar dacă Mourinho își dorește cu adevărat lucruri imposibile, ar trebui să profite de bogăția „Bătrânei Doamne”. Iar la Roma, între cele două echipe albastre, plouă mereu cu goluri de ambele părți. Verificați cele mai mari cote pentru aceste meciuri pe efbet.ro.

Fără a intra în detalii, meciurile mari sunt evitate în cursul săptămânii dintr-un motiv clar - interesul spectatorilor. Dar pe lângă derby-uri, ne putem aștepta la surprize. Chiar la începutul sezonului, ele provoacă cea mai serioasă emoție. Sunt programate 20 de meciuri în Premier League în următoarele șapte zile și multe dintre ele vor coborî până la limită. Arsenal, de exemplu, se află în gama de surprize, deoarece lucrurile au mers surprinzător de bine pentru ei până acum.

Cotele pentru Premier League sunt aici pe efbet.ro

Pe lângă Italia și Anglia, vom putea urmări și o etapă intermediară în Franța. Particularitatea aici este că se joacă toate meciurile într-o singură zi, miercuri. Se așteaptă goluri de ambele părți în toate meciurile ținând cont că în etapa a 3-a din campionatului francez, un singur meci s-a încheiat fără ca ambele echipe să înscrie. Vezi toate confruntările din Ligue 1 pe efbet.ro.

Fără evenimente spectaculoase în Spania și Germania. În La Liga, weekendul pare destul de rudimentar, Valencia și Atlético Madrid meritând cea mai mare atenție. Și în Germania avem o întâlnire unică cu un context istoric uriaș. Bayern Munchen vs Borussia Mönchengladbach în urmă cu 50 de ani a fost meciul Beckenbauer-Netzer. Acum este mult diferit și vizitatorii vor vedea cu siguranță mai puține goluri. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

Am început cu derby-uri și vom termina cu cel mai tare care este pe Coasta Mării Negre. Campioana Trabzonspor găzduiește Galatasaray. Nu este ca Fener vs „Chim Bohm”, dar tot va fi un duel interesant. Și cireașa de pe tortul fotbalului, semifinalele Copa Libertadores cu trei echipe braziliene și una argentiniană. Sunt așteptate lupte puternice și multe emoții.

Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pentru Copa Libertadores pe efbet.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează