GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Adrenalină, echilibru și SuperCote! Vezi oferta pentru SuperEtapa din play-off-ul SuperLigii

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 14:33 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 14:40

Cinci etape, 450 de minute, patru echipe care speră la titlu. Cel mai frumos sezon din istoria SuperLigii, ediția 2022/2023, a ajuns în punctul culminant în care orice jumătate de greșeală e sinonimă cu eșecul, iar orice moment de inspirație îți poate duce coechipierii în vârf. Farul, CFR Cluj, FCSB și Univ. Craiova speră la coroana de campioană, echipa lui Hagi are un avantaj evident grație jocului rezultatelor din ultima etapă, dar actuala stagiune ne-a arătat tuturor că nimic nu e imposibil. Suntem la startul returului play-off-ului SuperLigii, moment în care Cotele Superbet la obținerea medaliilor de aur preiau cuvântul!

Sepsi - Farul: Hagi înfruntă un adversar pe care-l știe de 17 ani!

Învingătoare de manieră clară în fața CFR-ului, scor 1-0, Farul merge la Sfântu Gheorghe într-o poziție foarte, foarte avantajoasă. Echipa de la Malul Mării va deschide etapa, iar un succes în partida programată sâmbătă, de la 21:45, ar pune o presiune teribilă pe urmăritoare, pentru că Farul s-ar putea desprinde la șapte puncte de CFR și la opt de FCSB (cel puțin până la finalul rundei!). O diferență considerată mare, care va face ca formațiile lui Petrescu și Charalambous să resimtă o presiune în plus.

Din punct de vedere al moralului, Farul stă cel mai bine în ceea ce privește lupta la titlu, dar Sepsi punctează prin victoria entuziasmantă de la mijlocul săptămânii, 3-0 cu CFR în semifinalele Cupei. Astfel, covăsnenii au primit înjecția necesară pentru a ataca în liniște duelul cu Farul, unul în care vom avea și una dintre cele mai vechi rivalități din fotbalul românesc. Întâiul duel tactic între Cristiano Bergodi și Gică Hagi s-a consumat în 2--6, când italianul câștiga într-un FC Național - Poli Timișoara 1-0, iar de atunci "Regele" a câștigat de șase ori, a pierdut doar o dată și a remizat în două rânduri. Cu trei victorii în ultimele trei directe, Hagi are upperhand-ul!

Univ. Craiova - FCSB: victoria e singura soluție!

Duminică, de la ora 21:00, "Ion Oblemenco" se va umple din nou pentru ca Eugen Neagoe și jucătorii săi să aibă parte de susținerea meritată în duelul cu FCSB, una dintre rivalele importante din ultimii ani. Strălucitoare în unele momente sub comanda celui poreclit "Geană", echipa din Oltenia are cel mai bun atac din play-off (nouă goluri în cinci meciuri) și e singura care a adunat șase puncte din ultimele două runde. Suficient pentru ca imaginația fanilor să se aprindă și Universitatea să ajungă la 35 de puncte, două lungimi sub FCSB și una sub CFR Cluj. Creditată cu o cotă de 50.00 la câștigarea titlului, Craiova are în Eugen Neagoe un atu de necontestat, tehnicianul anihilând FCSB-ul (1-1) în ambele meciuri directe în acest sezon.

Dincolo, FCSB-ul e obligată să lase în spate dezamăgirea provocată de înfrângerea din Giulești (0-1) și să meargă la Craiova cu gândul de a regăsi nivelul care a readus-o în lupta la titlu. Bucureștenii au cea mai bună linie defensivă din play-off (cinci goluri încasate în tot atâtea meciuri), iar sloganul e simplu: doar victoria în Bănie îi poate apropia de primul titlu după opt ani.

Livrează SuperDan sub presiunea Giuleștiului?

Ziua de luni, 1 mai, va începe cu distracție și voie bună pentru români și se va încheia, de la ora 20:30, cu un derby feroviar pe cel mai fierbinte stadion de fotbal al României. La o săptămână după ce Mutu și ai lui au răpus rivala FCSB, pe Giulești se va prezenta Dan Petrescu, aflat sub o presiune enormă în încercarea de a cuceri un al cincilea titlu cu CFR Cluj.

Dacă rapidiștii s-au reconectat grație succesului din derby, adus de Alexandru Albu, ardelenii și-au pierdut statutul de forță dominantă a SuperLigii, iar insuccesul cu Farul (0-1), dublat apoi de eliminarea din Cupă, i-a lăsat fără statutul de favoriți. Giuleștiul e Giulești în orice seară, CFR-ul nu-și mai permite încă un meci fără succes, Mutu și Petrescu se pândesc și se citesc, așa că Rapid - CFR nu va dezamăgi!

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează