GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Află care sunt bateriile perfecte pentru bucătărie: alege ușor și repede modelul potrivit!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2023 14:32 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:34

Gama de baterii bucătărie pe care o ai astăzi la dispoziție este una extrem de variată, motiv pentru care este recomandat să studiezi cât mai multe modele înainte de a lua o decizie! 

Aceste baterii bucatarie sunt esențiale, mai ales dacă îți place să gătești și petreci mult timp în bucătărie. Având o baterie bună și rezistentă, poți spăla vasele mult mai ușor și, în același timp, actionezi apa eficient, fără să depui efort. Descoperă din rândurile de mai jos care sunt, însă, elementele pe care este indicat să le iei în considerare atunci când vrei să faci o investiție! 

Baterii bucatarie – mod de acționare 

Din punct de vedere tehnic, ai la dispoziție mai multe tipuri de baterii pentru bucătărie, în funcție de modul în care poți acționa apa. Printre cele mai populare modele se numără cele cu dublă comandă, care au 2 robineți separați. Acestea există pe piață încă de acum mult timp și s-au dovedit a fi extrem de eficiente. În același timp, te poți orienta și către bateriile cu monocomandă, care au un singur robinet: pe acesta îl rotești fie spre stânga, fie spre dreapta, în funcție de apa care îți este necesară. Să nu uităm  nici de bateriile cu senzori! Ele sunt cele mai moderne, întrucât nici măcar nu trebuie să le atingi, pentru ca apa să pornească. Este suficient să îți apropii mâinile de o astfel de baterie.

Tipul pipei – mobilă sau fixă? 

Un alt aspect esențial, căruia este recomandat să-i acorzi atenție atunci când cauți o baterie pentru la bucătărie, este tipul pipei. De exemplu, poți opta pentru o baterie cu pipă fixă sau pentru una cu pipa mobilă. În acest sens, este bine să ai în vedere că bateria cu pipă mobilă îți oferă mult mai multă libertate în mișcare. Dacă vrei să speli sau să clătești vase mari, o astfel de pipă îți permite să pui în chiuvetă platouri sau oale, fără probleme. Pe lângă aceste modele, pe piață găsești și baterii cu furtun retractabil, care sunt excelente pentru o clătire simplă și rapidă! 

Cât de înaltă trebuie să fie pipa? 

În ceea ce privește înălțimea pipei atașată la bateria de la bucătărie, ea trebuie să fie întotdeauna în concordanță cu mărimea chiuvetei. Dacă ai o chiuvetă generoasă ca dimensiune, recomandat este să optezi pentru o baterie cu pipă mai înaltă, preferabil mărimea L, care să îți asigure o curgere lină a apei, fără să stropești totul împrejur atunci când speli vasele. 

Montaj 

Printre elementele care te vor ajuta să alegi bateria potrivită pentru bucătărie se numără și tipul de montaj. Chiar dacă majoritatea bateriilor se aplică direct pe chiuvetă, este bine să iei în considerare și modelele încastrate. Acestea sunt moderne, elegante și simplu de folosit, oferindu-ți inclusiv posibilitatea de a utiliza cât mai practic spațiul de pe și de lângă chiuvetă. Colaborează, însă, cu un specialist în domeniu, pentru a fi sigur că montajul va fi realizat corect! 

Design 

Nu uita să iei în calcul și design-ul bateriei! De la modele simple, clasice, până la baterii moderne, cu forme interesante, toate sunt astăzi la dispoziția ta. Important este să te gândești, însă, și la imaginea de ansamblu pe care vrei să o construiești. Dacă îți dorești o bucătărie în stil vintage, alege o baterie care să vină frumos în completarea celorlalte obiecte din această încăpere! 

Baterii-lux.ro îți propune o varietate de obiecte sanitare extrem de interesante! Rezistente, aspectuoase și ușor de folosit, toate tipurile de baterii baie, dar și bucătărie sunt la doar câteva click-uri distanță pentru tine. Alege brandul Grohe pentru calitate garantată.

Date de contact: 

Email: [email protected]

Telefon: 0721482872

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează