GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Altex îți echipează mașina cu anvelope de iarnă la prețuri foarte bune

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 17:47

Nu ți-ai cumpărat încă anvelope de iarnă? Dacă așa stă treaba, sperăm că nici nu ai ieșit cu mașina pe străzi. Pentru că legea interzice autoturismelor fără anvelope de iarnă să circule, dacă drumurile publice sunt acoperite cu zăpadă, gheață sau polei. Cine iese cu mașina pe străzi când ninge și are cauciucuri de vară, nu doar că riscă să ia amendă și să rămână fără certificat de înmatriculare, ci și să facă accident.

Prin urmare, nu este de joacă în ceea ce privește echiparea mașinilor cu anvelope de iarnă, în scenariul în care drumurile publice sunt acoperite cu zăpadă, gheață sau polei.

Dacă vrei să nu pățești ceva când te afli la volan pe timp de iarnă, nu este suficient doar să ai autovehiculul echipat cu anvelope de iarna. Trebuie să faci mai multe lucruri, despre care o să citești mai jos.

1. Mergi cu mașina într-un service auto 

Dacă tot mergi la un service auto pentru montarea anvelopelor de iarnă, roagă-i pe angajații de acolo să îți verifice integral mașina, ca să te asiguri că este pregătită, din toate punctele de vedere, să facă față gerului și poleiului. Salariații service-ului ar trebuie să inspecteze, printre altele, instalația de climatizare, bateria, sistemul de frânare, instalația electrică și toate filtrele cu care este echipată mașina ta.

2. Cumpără soluții care luptă eficient cu înghețul

În orice mașină care este folosită pe timp de iarnă este obligatoriu să existe anumite produse, cum ar fi o racletă, lanțuri pentru anvelope și o lopată pentru îndepărtarea zăpezii. De asemenea, într-un astfel de autoturism ar fi bine să existe și soluții de degivrat, extrem de utile pentru deblocarea încuietorilor, pentru deschiderea ușilor și pentru îndepărtarea gheții de pe oglinzi, parbriz, lunetă și geamuri laterale.

3. Asigură-te că toate actele mașinii sunt OK

Pe timp de iarnă, contează foarte mult și să ai toate actele mașinii în regulă. Pentru că, indiferent cât de atent ești la volan, se pot întâmpla accidente sau incidente Ce înseamnă să ai toate actele mașinii tale în regulă? Adică, permisul de conducere, asigurarea obligatorie de răspundere auto civilă (RCA) și asigurarea auto facultativă (Casco) să fie valabile. Totodată, contează și ca inspecția tehnică periodică să fie la zi.

 

De unde să-ți cumperi anvelope de iarnă la ofertă

Altex.ro, website-ul Altex, cel mai mare retailer de electronice și electrocasnice din România, reprezintă o variantă foarte bună de luat în calcul dacă vrei să-ți cumperi anvelope de iarnă, cu care să-ți echipezi mașina pentru sezonul rece. Pe altex.ro o să găsești atât anvelope de iarnă cât și alte produse pentru mașini, cum ar fi boxe auto. Ca să-ți cumperi anvelope de iarnă de pe altex.ro pentru mașina ta, este necesar să-ți creezi un cont de utilizator online. Cum îți creezi contul în cauză? Urmezi etapele de mai jos.

 

  1. Intră pe https://altex.ro/
  2. Dă-i click pe butonul pe care scrie „Înregistrare” (aflat sus, în colțul din dreapta) sau apasă pe căsuța „Contul meu”, de sub butonul „Înregistrare”.
  3. Indiferent de varianta de la punctul al doilea pe care o vei alege, vei fi direcționat spre o pagină nouă - „Vreau un cont nou”.
  4. Completează, în pagina respectivă, câteva informații despre tine - prenumele, numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  5. Alege-ți o parolă și confirm-o.
  6. Bifează prima căsuță („Sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului altex.ro) și, eventual, și pe a doua („Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Altex în scopul transmiterii de comunicări de marketing”), dacă îți dorești să te abonezi la newsletterele retailerului de electronice și electrocasnice.
  7. Apasă pe butonul de culoare galbenă, pe care scrie „Înregistrare”.
  8. O să primești un mesaj de confirmare a creării contului.

 

Dacă uiți să bifezi căsuța „Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Altex în scopul transmiterii de comunicări de marketing”, poți să te abonezi la newsletterele companiei și ulterior. În prima fază, accesezi pagina https://altex.ro/newsletter/abonare/. Apoi, completezi  cele trei câmpuri, bifezi cele două căsuțe și, la final, apeși pe butonul „Abonează-te”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează