GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Antrenează-te eficient și distractiv cu iFiT

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2023 16:30 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 16:30

A avea mai multă energie este un motiv excelent pentru a începe să faci mișcare: prin îmbunătățirea capacității cardiorespiratorii și a condiției fizice, incepi un ciclu virtuos. Contracția mușchilor în timpul activității fizice are un efect eficient pentru sănătatea ta. Pentru a satisface nevoile crescute de oxigen ale mușchilor și organelor, vasele de sânge se dilată, iar sângele curge mai bine. Fiind activ consumi mai mult oxigen și îți menții corpul în stare bună de funcționare. Nutrienții sunt mai bine distribuiti și deasemenea vă îmbunătățiți calitatea somnului.            

Prin construirea mușchilor, îți crești consumul de energie, chiar și în repaus: nu depozitezi atât de mulți nutrienți sub formă de grăsime. Folosești ceea ce mănânci rapid atunci când trebuie să-ți supui corpul la efort. Ca întotdeauna cheia în toate aspectele vieții tale este echilibrul.             

Antrenamentele zilnice pot duce la o rutină plictisitoare. Aplicația iFiT, compatibilă cu echipamentele fitness NordicTrack și ProForm duce antrenamentul la un alt nivel. Beneficând de o librărie vastă în continuă dezvoltare, cu iFiT ai parte de antrenamente fitness interactive în cele mai frumoase locuri din lume. Aplicația iFiT a fost dezvoltată impreună cu cei de la Google Maps. Având funcția de potrivire a terenului, echipamentul fitness își va schimba înclinația automat atunci când urci sau cobori o pantă. În funcție de fiecare utilizator și de obiectivele fitness stabilite, rezistența unei biciclete fitness sau viteza unei benzi de alergare vor fi modificate automat de către instructor pentru a mări performanța antrenamentului. Astfel te vei antrena eficient și distractiv fără a avea monotonia unui antrenament zilnic plictisitor. Cu iFiT beneficiezi de antrenamente în timp real tip “class studio”, împreună cu alți membrii din întreaga lume.            

Să fii în formă și să ai mereu suficientă energie pentru a face ceea ce ții place, să fii atent la alimentație, să respiri bine, să faci mișcare și să dormi suficient, sunt cele 4 lucruri importante de care trebuie să ți mereu cont. Află mai multe despre cum funcționează metabolismul energetic și pune în aplicare o strategie câștigătoare pentru a îți optimiza performanța și calitatea vieții.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează