GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Arsenal va rămâne în frunte, Bayern ar putea pierde primul loc

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2023 13:08 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 15:33

Weekendul de după competițiile europene conține întotdeauna premise pentru ca așteptările să difere de la rezultatele de pe teren. Și de aceea antrenorii moderni de fotbal au devenit strategi. Un întreg ciclu este acum moderat, nu doar meciul care urmează. Dar trei puncte sunt trei puncte și nimeni nu poate nega importanța lor. Urmărește toate emoțiile cu cote maxime pe efbet.ro .

Vremea frumoasă de afară este combinată cu meciuri de fotbal extrem de fierbinți în Europa. Derby-ul madrileandintre Real și Atletico, derby-ul grecesc dintre Olympiakos și Panathinaikos și temutul francez dintre Marseille și PSG. În Germania, echipele care au fost cel mai des pe primul loc în timpul sezonului se întâlnesc în acestă etapă - Bayern vs Union Berlin. Nu trebuie ratat marele meci al Croației dintre Zagreb și Hajduk Split. Ne vom evidenția părerile despre marile jocuri cu următoarele predicții - o victorie pentru Real, o victorie pentru Olympiakos, victorie  Marseille și sub 2,5 goluri pe Allianz Arena. La „Maksimir”, Dinamo și Hajduk sunt perspective bune de goluri de ambele părți. Uneori, cel mai greu se dovedește a fi cel mai ușor. Duminică avem si două finale pe Insulă aproape la aceeași ora -18.00 -18.30. Manchester United - Newcastle și Rangers - Celtic le lăsăm în favoarea observatorului. În opinia noastră, atunci când analizăm finalele, acestea sunt cele mai bune abordare. Cele mai bune cote pentru aceste evenimente și multe altele, aici pe efbet.ro .

Sunt și lucruri mai previzibile. Dacă ar fi să alegem un meci din Premier League, ar fi ciocnirea dintre Arsenal și Leicester. Dar pentru un început bun încă de vineri, vedem victoria pentru Fulham împotriva lui Wolverhampton. Accentul în Germania cade pe vizita lui Dortmund la Hoffenheim cu perspectiva a trei puncte pentru vizitatori făcându-i lideri în Bundesliga. Italia are și un derby de oraș, dar și-a pierdut statutul de elită. Motivul lui Juventus îi face să arate bine împotriva lui Torino. „Bianconerii” au făcut față surprinzător de bine situației dificile de după penalizare. Cote de TOP pentru acest joc pe efbet.ro .

În Spania, centrul atenției este din nou pus pe Sanchez Pizjuan și inevitabila victorie a Sevillei în fața Osasunei. Așa-zisa ascensiune a Sevillei i-a mutat de fapt cu doar 3 puncte deasupra retrogradării și vor avea nevoie de mult mai mult efort pentru a ieși din zona de pericol. Este devreme ca PSV să ridice steagul alb în Olanda și asta spune multe despre o victorie împotriva lui Twente. Cotele mari sunt dictate de primul loc al lui Twente, dar se datorează formei lor de acasă. Nu ratați Franța, unde cu siguranță vom vedea 1X la Montpellier - Lens. Cele mai bune cote pentru acest meciuri sunt pe efbet.ro .

Din nou, nu avem etapă în Turcia și, în general, toată situația finală de campionat devine destul de dificilă. În Portugalia, distanța dintre primele patru și următorul grup este un proces continuu. Aceasta este o ocazie excelentă pentru un X2 la Guimarães - Braga. Oaspeții vor rămâne, evident, doar pe scena de acasă, iar aceasta este o ocazie excelentă de a ataca grupele îndrăgite din UCL. Meciurile din Portugalia beneficiază de cote de TOP pe efbet.ro .

Și ca întotdeauna în analiza săptămânală, punem accent pe semnele din „oala sub presiune”. Ele pot fi folosite atât individual, cât și colectiv. Un pic ciudat, dar diviziile inferioare din Anglia vor prevala. Din League One, avem 1X laBolton vs Port Vale, din National League vedem o „ploaie bogată” de goluri între Wrexham și Dorking. Cu aceeași caracteristică vedem și duelul dintre Notts County - Dag și Red. Urmează trei echipe de încredere. Victorii pentru AEK Atena - Asteras, Rakuu ca invitat al Jagielloniei, iar în derby-ul andaluz Granada - Malaga un nou succes pentru „roșii”.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează