GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Asaltul final în Europa League pentru un loc în ultimul act

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2023 20:15 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 20:15

Meciurile tur din semifinalele Europa League au lăsat toate opțiunile pe masă pentru retururile programate joi seara, de la ora 22:00. Bayer Leverkusen primește vizita celor de la AS Roma, echipă care a câștigat la limită în tur (1-0), în timp ce Sevilla găzduiește confruntarea cu Juventus, meci care repornește de la 1-1 înregistrat în prima manșă. Două meciuri pe care se poate paria în Betano cu opțiunea Bet Builder pentru o singură cotă cumulată.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive. Din oferta de joi am ales cele două semifinale din Europa League, cu câte trei pariuri din fiecare meci:

Leverkusen – AS Roma (joi, 22:00)

Se califică – AS Roma (cota 1.53)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.80)

Bayer Leverkusen a obținut cinci victorii în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu. De cealaltă parte, AS Roma este fără victorie în ultimele patru meciuri jucate în deplasare, interval în care echipa pregătită de Jose Mourinho a înregistrat două remize și două înfrângeri. Singurul succes obținut de AS Roma pe teren străin în Europa League a fost contra finlandezilor de la HJK Helsinki, în faza grupelor. 

AS Roma a câștigat meciul tur la limită, cu 1-0, grație golului marcat de Edoardo Bove în prima repriză. Leverkusen a încheiat meciul de pe Olimpico cu impresia că putea obține mai mult, cel puțin o remiză. ”Farmaciștii” n-au mai câștigat de patru meciuri în toate competițiile, ultimul succes datând de acum aproape o lună. Doar în două din ultimele cinci meciuri disputate de Leverkusen ambele echipe au marcat. Un singur succes și pentru Roma în ultimele cinci partide, aceasta fiind obținută chiar în meciul tur din semifinala de Europa League. Ultimele trei meciuri susținute de echipa italiană au fost de NG.

Sevilla – Juventus (joi, 22:00)

Metoda calificării – Sevilla în timpul regulamentar (cota 2.35)
Șansă dublă – 1X (cota 1.40)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.65)

Doar într-un meci din ultimele 13 disputate pe teren propriu cei de la Sevilla nu au marcat. De cealaltă parte, Juventus vine după cinci partide consecutive în care a marcat și în care n-a pierdut. Echipa torineză are un singur meci fără gol primit din ultimele șase jucate în deplasare. Pe teren propriu Sevilla este o echipă greu de doborât, andaluzii câștigând toate cele trei meciuri de pe teren propriu din Europa League sezonul acesta. Nu mai puțin de opt goluri a marcat Sevilla în meciurile jucate acasă în Europa League, o competiție în care formația spaniolă s-a dovedit până acum o specialistă. Ambele echipe au câștigat în competițiile interne înaintea returului programat joi seara. Sevilla a trecut de Valladolid în deplasare cu 3-0, iar Juventus a câștigat la Bergamo cu 2-0.

Cotă cumulată de peste 16

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Sevilla - Juventus și Bayer Leverkusen – AS Roma poți ajunge la o cotă cumulată de 16.55, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 165,55 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează