GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), laptopul ultra-subțire și super-ușor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2023 15:15 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 15:22

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este un laptop premium care îți oferă o experiență de lucru unică. Cu un ecran ASUS Lumina OLED de 13.3 inch care afișează imagini incredibil de clare și un design extrem de subțire, măsurând doar 1 centimetru grosime, și ușor, cântărind doar 1 kilogram, noul Zenbook este ultrabookul ideal pentru cei care apreciază eleganța și portabilitatea, dar nu vor să facă concesii când vine vorba de performanță.

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) este un laptop ultra-portabil ce impresionează prin eleganța și rezistența carcasei confecționate din aliaj de magneziu și aluminiu, combinație care îi conferă protecție împotriva șocurilor și zgârieturilor. Folosirea materialelor premium a permis atingerea acestor cifre extraordinare: greutate de numai 1 kilogram și o grosime de doar 1 centimetru când laptopul este închis. În plus, ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) îndeplinește condițiile stringente ale standardului militar american MIL-STD-810H care constă în 26 de teste de durabilitate. Aceste te asigură că laptopul poate face față chiar și celor mai stresante condiții de utilizare.

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), laptopul ultra-subțire și super-ușor

Ecranul ASUS Lumina OLED - imagini care depășesc realitatea

Unul dintre punctele forte al laptopului Zenbook S 13 OLED (UX5304) îl reprezintă, fără îndoială, ecranul ASUS Lumina OLED. Panoul folosește o rezoluție detaliată 2.8K (2880 x 1800 pixeli) și un raport de aspect 16:10 care îți oferă semnificativ mai mult spațiu vertical pe ecran. Tehnologia OLED asigură un contrast impresionant 1.000.000:1, culori vii și unghiuri de vizualizare excelente, fiind ideal pentru a urmări filme, a edita fotografii sau a lucra cu mai multe documente în același timp. Ecranul ASUS Lumina OLED folosește și o tehnologie specială care reduce lumina albastră emisă, îmbunătățind, astfel, calitatea somnului și având grijă de ochii tăi.

Denumirea Lumina subliniază beneficiile suplimentare ale ecranului ASUS OLED care includ, dar nu se limitează la calibrarea de fabrică pentru a atinge o precizie a culorilor Delta < 1 și includerea tehnologiilor ASUS Splendid, Target Mode și Tru2Life pentru ajustarea culorilor, creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea clarității la redare video. De asemenea, ecranele ASUS OLED dispun de tehnologia ASUS OLED Care care înlătură riscul de burn-in și este inclusă automat garanția ASUS care acoperă costul înlocuirii ecranului dacă această problemă apare în perioada de garanție.

Datorită tehnologiei OLED, panoul impresionează prin calitatea imaginilor afișate, având culori naturale și contrast puternic. Fiecare pixel se aprinde sau se stinge independent, o caracteristică a tehnologiei ASUS OLED, creând în acest fel un negru intens și un alb strălucitor grație luminozității maxime de 550 niți. Ecranul redă întregul spațiu de culoare DCI-P3, standardul profesional din mediile de lucru creative. Performanțele excepționale ASUS Lumina OLED sunt certificate de validările Dolby Vision, Pantone Validated și VESA DisplayHDR True Black 500.

Ultraportabilul care îți oferă o experiență de utilizare fără egal

Zenbook S 13 OLED (UX5304) este un laptop care nu impresionează doar prin aspectul său elegant, ci și prin componentele sale interne de ultimă generație. Astfel, ASUS a dotat acest model cu procesoare Intel de generația 13 certificate Intel Evo, fiind disponibile configurații care includ și modelul Core i7, oferind, astfel, un nivel ridicat de performanță indiferent de fluxul de lucru abordat, de la navigare pe internet și editare de documente, până la simpla vizionare de conținut multimedia sau relaxare cu jocuri captivante.

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), laptopul ultra-subțire și super-ușor

Pe lângă procesoare performante, noul Zenbook S 13 OLED (UX5304) poate fi configurat cu până la 32 GB de RAM LPDDR5 rulând la 5200 MHz și un SSD NVMe PCIe 4.0 de 1 TB cu o viteză de citire impresionantă de 6500 MB/s. Astfel, aplicațiile se deschid aproape instantaneu și tu ai la dispoziție suficient spațiu de stocare pentru documente și fișiere multimedia. De asemenea, laptopul este capabil de transferuri rapide fără fire grație conectivității WiFi 6E, dar se pot conecta variate periferice mulțumită setului complet de porturi I/O. Lucrul departe de priză este posibil pentru o perioadă suficient de lungă de timp datorită includerii unei baterii cu capacitate de 63 Wh.

Un laptop ultraportabil cu adevărat ecologic

Modelul Zenbook S 13 OLED (UX5304) este expresia angajamentului companiei ASUS pentru inovație în scopul protejării mediului înconjurător.

Dimensiunile incredibil de mici ale carcasei se traduc, bineînțeles, prin mai puține materiale și energie folosite în producție, fiind, astfel, reduse emisiile de carbon cu peste 50%. Nu doar atât, dar ASUS utilizează și materiale prietenoase cu mediul, precum materiale industriale (PIR) și consumabile reciclate (PCR), materiale recuperate din oceane, ambalaje ecologice FSCTM Mi și aluminiu cu proprietăți ceramice, un material cu totul aparte, exclusivist, disponibil doar pe produsele ASUS, care crește rezistența carcasei și confortul în utilizare al laptopului.

Zenbook S 13 OLED (UX5304) este cel mai „verde” model Zenbook de până acum, în concordanță cu valorile esențiale ale companiei ASUS.

Laptopul vine automat cu 3 ani garanție locală de tip pick-up and return și se poate achiziționa de la partenerii ASUS sau din eShop ASUS România.

Și o ultimă mențiune importantă: în perioada 27 aprilie - 10 mai are loc în eShop ASUS România promoția de lansare, o campanie care vine cu un cadou inedit pentru primii 15 cumpărători ai noului model ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează