GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Aventurează-te spre cele mai mari câștiguri cu Turneul Egiptul Antic – pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2023 17:50 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 16:42

Îți plac sloturile și te distrezi cu simboluri norocoase? Atunci ai ajuns unde trebuie: pe MaxBet.ro, unde poți participa la cel mai nou Turneu săptămânal - Egiptul Antic

Află cum jocurile tale preferate fac din tine un adevărat campion și găsește comorile ascunse în piramide!

Comorile Egiptului Antic

Până pe 2 Aprilie ai timp să participi dând spin după spin la sloturile participante din promoție și să acumulezi puncte pentru un loc cât mai bun în TOP 100. Cu cât numărul punctelor este mai mare, cu atât ești mai sus în clasament, iar partea ta din premiul cash se mărește. Nu uita: miza totală este 50.000 RON CASH!

Cum te distrezi la MAX?

În continuare află pașii pe care e nevoie să îi urmezi în turneele de pe MaxBet.ro. Intră pe site sau aplicație, apasă butonul PARTICIPĂ și perfecționează-ți strategia cu fiecare spin! Un pariu de 5 RON înseamnă o șansă în plus la premiul cel mare.

De ce să nu ratezi o călătorie în Egiptul Antic?

În acest turneu, călătorești în timp și descoperi comori nemaivăzute alături de cei mai puternici zei! Descoperă noi moduri de câștig la sloturile celor mai cunoscuți furnizori. Fii captivat de bonusuri generoase și aventuri incredibile, unde ai la dispoziție 243 posibilități de câștig cu Power of Gods: Egypt de la Wazdan sau deslușește secretele celor patru piramide din 4 Secret Pyramids de la Relax Gaming. În plus, în Dawn of Egypt este nevoie doar de două simboluri Wild Scatter pentru a declanșa Roata Zeilor, care îți poate aduce până la 20 rotiri gratuite.

Am păstrat pentru final unul dintre cele mai cunoscute sloturi care se încadrează în tema turneului, și anume Book of Ra, unde pleci în căutarea Cărții Sacre a lui Ra. Sceptrele, sarcofagele, statuile, scarabeii și cărțile magice, precum și exploratorul însuși - care este cel mai valoros simbol - pot genera câștiguri demne de un faraon adevărat.

Tu ce tip de jucător ești?

Fie că ești la început de drum sau jucător de cursă lungă, jocul tău la alt nivel este doar pe MaxBet.ro! Urmărește săptămânal secțiunea Turnee, unde găsești noi competiții și joacă-ți șansa pentru premii în Bani Cash sau Rotiri Gratuite! 

Dacă preferi adrenalina meselor din Cazinoul Live, ocupă-ți locul de câștigător la Ruletă, BlackJack sau Poker, unde dealerii te așteaptă să-ți ofere câștiguri pe măsura așteptărilor tale. 

Vezi toate știrile Maxbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează