GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cartea 10.000 vise interpretate, de vineri, 25 ianuarie la chioscurile de ziare! Ofertă limitată! De la Gazeta Sporturilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 14:54

Cartea 10.000 vise interpretate de Gustavus Hindman Miller conține 10.000 de interpretări ale viselor identificate cu ajutorul a peste 2500 de cuvinte cheie!

Visele sunt prezentate in ordine alfabetică.  O carte completă, cu peste 350 pagini care oferă un ghid important în descifrarea semnificației și interpretarea viselor.

De vineri, 25 ianuarie, la chioșcurile de ziare din toată țara! Ofertă limitată! Preț carte: 29,99 lei! De la Gazeta Sporturilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează