GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cât costă o spălătorie auto self service în sistem de franciză? Vei fi uimit de preț și avantaje!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2023 16:53 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 16:53

Ai văzut cât de populare sunt spălătoriile auto self service în momentul de față? Cred că și tu ți-ai spălat mașina măcar o singură dată în cadrul uneia. Ce ai simțit în acele momente? Care este feedback-ul tău după acea experiență? Nu-i așa că ai fost mândru că poți avea control absolut asupra tuturor proceselor, dar și că nu ai plătit o sumă prea mare de bani?

Astăzi este rândul tău să devii proprietarul unei spălătorii auto self service în sistem de franciză. Acest articol îți va oferi toate detaliile necesare pentru a începe să câștigi bani de pe urma unei afaceri ce prinde din ce în ce mai mult contur pe piața din România.

De ce să investești într-o spălătorie auto self service?

Probabil te întrebi de ce îți este recomandat să alegi o spalatorie auto self service în sistem de franciză, în detrimentul altor zeci, poate chiar sute, de francize românești. Ei bine, îți vom vorbi despre principalele avantaje și anume:

  • faci bani încă de la primul client;
  • poți câștiga la orice oră din zi și din noapte, căci spălătoriile auto self service sunt deschise non stop;
  • ai control absolut asupra banilor câștigați;
  • firma cu care alegi să colaborezi îți va oferi suport și service profesional ori de câte ori este nevoie;
  • nu ai nevoie de angajați;
  • nu trebuie să fii prezent fizic în cadrul spălatoriei auto self service. Poți controla totul de la distanță. În fiecare săptămână este nevoie să te prezinți fizic doar câteva ore pentru a te asigura că totul funcționează ca la carte.

Există și alte avantaje ale spălătoriilor auto self service, însă aici ți-au fost expuse unele dintre cele mai importante pentru ca tu să îți poți face o idee despre acest tip de business.

Cât costă o spălătorie auto self service în sistem de franciză?

Orice afacere în sistem de franciză implică anumite costuri, mai mici sau mai mari, depinde de tip. Mai jos îți vor fi oferite niște exemple. Prețul diferă de la o franciză la alta, așa că prin intermediul acestor informații doar îți poți face o idee despre ce implică o astfel de franciză.

În primul rând, există o taxă de franciză pe care trebuie să o plătești. Aceasta se învârte în jurul sumei de 5.000 de euro. De asemenea, vei avea nevoie și de capital pentru investiție, pentru a plăti boxele, dar și alte elemente conexe. În medie, capitalul necesar per boxă este de 20.000 de euro.

Există anumite spălătorii auto self service în sistem de franciză care, în toți acești bani, îți oferă și exclusivitate teritorială. Dacă vrei să fii singurul care deține o spălătorie auto self service de la brand-ul X în orașul tău, atunci acest lucru este posibil.

Termenul contractual pentru o spălătorie auto self service în regim de franciză este de 5 ani. Ulterior se poate prelungi. Cât despre profit, mai toate spălătoriile auto de acest gen optează pentru împărțirea profitului 50/50.

De ce am nevoie pentru o spălătorie auto self service în regim de franciză?

Ai văzut mai sus care sunt costurile pentru accesarea unei astfel de spălătorii auto. Haide să vedem și de ce ai neapărată nevoie pentru a putea intra în posesia unei astfel de afaceri. 

În primul rând, mai toate spălătoriile auto self service în sistem de franciză au nevoie de minim două boxe pentru a funcționa. Asta înseamnă că trebuie să fii proprietarul unui pământ cu suprafață minimă de 500 mp.

Trebuie să fii racordat la rețeaua de gaz. Vorbim despre racord de tip ¾. Ai nevoie, după cum probabil ți-ai dat seama deja, de curent electric trifazat (8-25 Kw). Toate aceste investiții trebuie să le ai deja făcute înainte de a deveni proprietar de spălătorie auto self service. Ea are nevoie de toate aceste elemente pentru a funcționa corespunzător.

În funcție de bugetul pe care îl ai disponibil, poți solicita firmei ce ți-a atras deja atenția o ofertă personalizată. Acest lucru este posibil, iar dacă toată comunicarea este eficientă, cu siguranță vei obține o ofertă pliabilă pe nevoile tale, dar și pe suma pe care ești dispus să o investești.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează