GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ciocniri spectaculoase la finalul campaniei

Naționala Ungariei
Naționala Ungariei

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 14:12 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 14:15

Este o subestimare să spui că echipele naționale nu mai sunt ceea ce au fost cândva. Atunci când campionatele naționale și turneele europene sunt întrerupte din cauza unor meciuri lipsite de orice semnificație, pe bună dreptate UEFA atrage furia tuturor.

Există o replică adesea repetată în filme - totul a mers prost. Ei bine, cu ediția actuală a Ligii Națiunilor, totul a mers prost. Au adunat mai întâi patru etape în zece zile în martie, iar acum campania se încheie cu ultimele două. 

Și există o confuzie enormă în grupe. Și-ar fi putut imagina cineva că Anglia și Franța vor ajunge ultimele în grupele lor și Ungaria va fi pe primul loc? efbet.ro oferă cele mai bune cote pentru toate meciurile fierbinți și bonusuri uriașe de bun venit.

Anglia este pe ultimul loc în Liga Națiunilor și ultimele două meciuri împotriva Italiei și Germaniei nu vor îmbunătăți situația. Deși, cu o victorie împotriva Italiei pe San Siro, „leii” ar putea salva situația. Întreaga lume așteaptă să vadă rezultatul. Anglia trebuie să găsească leacul împotriva Squadrei Azzurra. Ultimele patru dueluri directe s-au terminat la egalitate. Prevedem cu îndrăzneală că această tendință se va inversa la Milano. Verificați cele mai mari cote pentru aceste meciuri pe efbet.ro.

O bătălie în fruntea grupei între Germania și Ungaria va avea loc la Leipzig. Germania este fără succes în ultimele două dueluri directe cu ungurii. O altă remiză trimite aproape sigur Ungaria în runda finală și ar fi cel mai mare succes al lor de la epoca Puskas și până în prezent. 

Nemții joacă greu împotriva stilului închis al ungurilor și este puțin probabil ca acest lucru să se schimbe în al treilea duel. Pe de altă parte, oaspeții au toate motivele din lume să înscrie din nou. Apărarea „uşoară” a Germaniei va avea dificultăţi să-şi păstreze plasa intactă.

Lucrurile au fost mult mai de rutină în grupa Spaniei și Portugaliei. „Vecinii” vor stabili încă o dată într-un meci final direct cine va câștiga a treia ediție a Ligii Națiunilor. Aceasta este opinia noastră despre câștigătorul turneului din vara viitoare. 

Spania va câștiga împotriva Elveției acasă, iar Portugalia va face același lucru cu Cehia. Și trei zile mai târziu, într-un meci excepțional la Braga, ne vom bucura de un spectacol grandios între cele două naționale.

Alți vecini vor determina câștigătorul final al grupei într-un meci pe stadionul legendar al celor de la Ajax. Olanda și Belgia se vor lupta pentru supremația grupei.

„Diavolii roșii” vor căuta o răzbunare după umilința 1:4 de la Bruxelles.

Cu mult mai devreme, va fi rezolvată o altă dispută titanică, care, de asemenea, are deja o istorie solidă. La Tbilisi, Georgia va găzdui Macedonia de Nord unde oaspeții au înscris în ambele dispute din Georgia. Cu toate acestea, Georgia primește o recompensă suplimentară în cazul unei victorii sau al unui egal - răzbunarea pentru dreptul de a participa la EURO 2020 care a fost luat chiar de Macedonia de Nord. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează