GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cotele FCSB cu Hapoel Beer Sheva si pariuri inspirate pentru UCL

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 12:39

Joi, 19 octombrie, Yaakov Turner Toto Stadium va gazdui cea de-a treia partida a FCSB in grupele UEFA Europa League. Dupa victorii cu Plzen si Lugano, romanii au nevoie de o confirmare pentru drumul spre primavara europeana - altfel spus, au nevoie de cel putin un punct castigat in Israel, cu Hapoel Beer Sheva (cota 1,65 pentru scor egal sau victorie a oaspetilor).

"Elevii lui Nicolae Dica trebuie sa joace inteligent din punct de vedere tactic, pentru a-si consolida prima pozitie. Beer Sheva este o echipa necunoscuta, care ocupa un loc modest in clasamentul intern, insa in ultima perioada a dat semne de revenire", spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

 

Hapoel Beer Sheva a pierdut la Plzen cu 1-3 si ar putea fi un adversar accesibil pentru ros-albastrii. Interesant este ca, in ultimele 6 partide jucate de Beer Sheva in Europa League, ambele echipe au inscris, iar in 5 dintre meciuri, a fost depasit plafonul de 2,5 goluri. Acum, 1,83 este cota pentru peste 2,5 goluri in total in meci

beer sheva fcsb peste 25 goluri

 

Favorita sezonului in Liga Campionilor vrea sa-si confirme suprematia si sa-si securizeze pozitia de lider in grupa H. Madrid primeste vizita lui Tottenham si are mari sanse la victorie - cota 1,40. Madrid a invins-o pe Tottenham cu 4-0, acasa, respectiv 1-0, la Londra, in urma cu sase ani, tot in Champions League. Totusi, in septembrie, englezii au castigat 6 din cele 7 meciuri disputate in toate competitiile, deci posibil sa nu cedeze prea usor. Rezulta o recomandare de pariu pe situatia in care ambele formatii inscriu marti seara pe stadionul Santiago Bernabeu - cota 1,50. 

real tottenham ambele marcheaza

 

"Madrid - Tottenham este meciul pentru sefia grupei H, din Champions League. Trupa lui Zidane a jucat consistent in ultima partida din deplasare, cu Dortmund, si este favorita. Si Spurs a avut insa jocuri reusite in luna septembrie, avand in Dele Alli si Harry Kane doi jucatori de clasa, care pot face diferenta. In aceste conditii, partida de pe Santiago Bernabeu ne va indica in mare masura cine va castiga aceasta grupa", subliniaza expertul agentiei de pariuri sportive.

 

"Si in Grupa C avem o confruntare pentru primul loc. Chelsea primeste vizita lui AS Roma. Ambele formatii sunt neinvinse, insa englezii sunt lideri, cu doua puncte avans. Intalnirea se anunta foarte interesanta, mai ales din punct de vedere tactic. Antonio Conte nu se va putea baza pe cel mai in forma om al sau, Alvaro Morata, indisponibil pentru o perioada mai lunga de timp. De partea cealalta, Londra va veni la Roma cu un moral ridicat, dupa prestatiile bune din ultima perioada", adauga Ilie Dumitrescu.

real tottenham ambele marcheaza

 

Din nou, "ambele marcheaza" pare sa fie cel mai simplu pariu (cota 1,79). Chelsea joaca acasa si cel mai probabil va face totul posibil sa marcheze. Roma are o serie impresionanta de victorii in deplasare: 9 victorii consecutive in Serie A si Liga Campionilor. In 2008, in cea mai recenta intalnire directa dintre cele doua formatii, s-au inscris 4 goluri (scor 3-1 pentru italieni).

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează