GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cotele la pariuri pentru singura jucatoare din Romania inca prezenta la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 15:35

In acest moment, toate sperantele romanilor pasionati de tenisul feminin se indreapta catre Sorana Cirstea, unica reprezentanta a tarii noastre ramasa inca in competitie la Australian Open. Sorana Cirstea a surprins in aceasta dimineata la Melbourne, trecand de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 10, scor 7-6 (1), 6-3, intr-o partida care a durat o ora si 35 de minute. 

"Sunt bucuroasa pentru ca am reusit sa termin in doua seturi si cred ca am jucat destul de solid de-a lungul celor doua seturi si mi-am facut treaba. Mi-am respectat planul pe care l-am avut si, normal, sunt bucuroasa de victorie. Nu stau foarte mult sa constientizez rezultatul, ma bucur pur si simplu de victoria de astazi si de maine incepem sa pregatim meciul urmator", a declarat Sorana Cirstea la conferinta de presa.

Urmatorul meci al romancei la Australian Open este programat vineri dimineata, in turul al treilea, contra unei jucatoare de tenis din SUA - Alison Riske, ocupanta pozitiei 42 WTA. Aceasta a ajuns in runda a treia dupa o victorie cu Shuai Zhang (din China), cap de serie numarul 20, scor 7-6 (7), 4-6, 6-1. Sorana Carstea a jucat pana in prezent de trei ori cu Alison Riske si a castigat de fiecare data: in calificari la US Open 2007 (6-2, 7-6), in 2013 in optimile de finala ale turneului de la Washington (3-6, 6-2, 6-3), precum si in 2014, in optimile turneului de la Pattaya, Thailanda (6-3, 6-4).

Sorana Cirstea avea cota 3,20 pentru a castiga in fata Carlei Suarez Navarro, in timp ce jucatoarea din Spania se bucura de cota 1,35 la casa de pariuri online Unibet. In continuare, Sorana Cirstea nu este una dintre favoritele turneului. Cei care cred in sansele ei pot paria online totusi pe unibet.ro pe situatia in care aceasta va termina intre primele 4 (cota 31,00) sau chiar pe primul loc (cota 501,00).

cote pariuri

Este de asteaptat ca aceste cote sa scada intre timp, tinand cont de evolutia foarte buna a Soranei de pana acum. Daca va trece si de Shuai Zhang, cu siguranta cotele vor deveni mult mai reduse, deci pariorii care au actionat din timp vor ramane avantajati.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează