GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cursuri IT: ”drum închis” sau primul pas spre angajare? Află raspunsul care-ți poate aduce primul job ca programator

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2023 15:34 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 15:34

Îți începi și îți închei ziua visând la un nou start în carieră? De ceva timp ai început să cochetezi cu ideea de a participa la cursuri IT pentru a-ți dezvolta o carieră în domeniu? Nu mai sta pe gânduri și fă primii pași spre angajarea ca programator în numai opt luni!

Petru Trîmbițaș a fondat un mentorat în programare unic pe piața de cursuri IT WellCode din România, care te ajută să îți pui bazele în scrierea de cod și să obții primul job în domeniul vizat într-un timp record. 

Primul avantaj al programului conceput de tânărul clujean, în 2017, îl reprezintă flexibilitatea. Astfel, vei putea învăța să scrii cod curat și corect atunci când îți permite timpul, de unde îți dorești și cât timp îți dorești. Mentoratul funcționează ca o carte interactivă ce îți permite să înveți să scrii cod independent de ceilalți participanți de pe platformă. 

Cu toate că vei putea rezolva probleme în ritmul și timpul tău, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas pe platformă și te vor ghida către găsirea soluțiilor ideale pentru problemele pe care le vei întâlni și care te vor purta pe drumul cunoașterii. Fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte pe platformă, astfel încât să îți poți vizualiza în mod concret evoluția. Pas cu pas, vei ajunge de la cunoștințe zero de programare la deținerea tuturor noțiunilor de bază de care ai nevoie pentru a scrie cod. 

Mentoratul fondat de Petru Trîmbițaș, în urma experienței dobândite în cadrul companiilor Google și Facebook din Statele Unite ale Americii, nu este un drum închis. Spre deosebire de clasicele cursuri IT, programul WellCode presupune ghidarea de la prima logare pe platformă și până la angajare. 

În consecință, sprijinul oferit de mentori nu se încheie odată cu parcurgerea integrală a problemelor de pe platformă, ca în cazul cursurilor de programare clasice. Mentorii își vor continua misiunea cu tine și te vor ajuta să îți realizezi propriul portofoliu de proiecte și să-ți scrii propria aplicație. Totodată, aceștia te vor motiva să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să reușești să treci cu brio de etapa de interviu și să obții primul tău job ca programator, în numai 8 luni. 

Cursuri IT: ”drum închis” sau primul pas spre angajare? Află raspunsul care-ți poate aduce primul job ca programator

Fondatorul mentoratului susține că acest deadline este unul realist, fiind deja confirmat de sute de persoane care au terminat programul și s-au angajat. Cu toate acestea, Petru Trîmbițaș subliniază că, pentru a reuși să te angajezi în timpul stabilit, trebuie să respecți trei reguli simple:

  • să asculți și să urmezi toate indicațiile mentorilor;
  • să dormi 8 ore pe noapte;
  • să lucrezi minimum 15 - 20 ore / săptămână.

Mentoratul este completat de un modul de dezvoltare personală, pe care nu-l vei regăsi în alte cursuri IT din România, fiind un model preluat de la companiile americane cu care acesta a colaborat. În cadrul acestui modul, vei avea posibilitatea de a-ți dezvolta skill-uri de comunicare, de interrelaționare. Totodată, vei reuși să-ți dezvolți un stil de viață echilibrat, care să te ajute să îți crești puterea de concentrare și să-ți îmbunătățești gândirea logică, vitale pentru a reuși să scrii cod curat și corect.

Programează o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă motivele care fac clasicele cursuri IT să fie un ”drum închis”. Descoperă cum diferențele dintre acestea și mentoratul mai sus numit fac ca ”bariera să se ridice” și să poți intra pe ”drum cu prioritate” spre angajare.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează