GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Derby-uri europene de top - ponturi pariuri online de la Danciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 15:39

Dupa o saptamana de pauza in marile campionate nationale de fotbal din Europa, sportul rege revine in forta cu derby-uri mult asteptate. Asa cum si-a obisnuit fanii, casa de pariuri sportive online Unibet prezinta o analiza video a celor mai importante meciuri, oferind idei de pariere prin vocea Expertului sau, Ionel Danciulescu. 

"Derbyul Atletico - Madrid se anunta foarte echilibrat, daca privim clasamentul din La Liga. Cele doua echipe sunt la egalitate de puncte, cate 23 fiecare, pe locul 4, respectiv 3, fiind despartite doar de golaveraj. Trupa lui Diego Simeone este neinvinsa in acest sezon, spre deosebire de "galactici", care au pierdut deja de doua ori", spune fostul fotbalist roman.

Cristiano Ronaldo a marcat un singur gol in cele 7 etape in care a jucat pentru Madrid, deci se poate spune ca este cazul sa o faca acum... cota este 2,33. In ultimele 3 jocuri acasa, in toate competitiile, Atletico a inregistat trei remize identice, 1-1. Pentru o cota mare la pariuri sportive (6,40), iata asadar o varianta de scor exact de introdus in biletul zilei.

 

atletico real scor corect 1 1

 

In etapa a 12-a din Premier League, sambata, 18 noiembrie, de la ora 14:30, pe Emirates Stadium este programat meciul Arsenal - Tottenham. "Tunarii vin dupa o infrangere in deplasare cu liderul Man. City, in timp ce Spurs, dupa o victorie la limita acasa, cu lanterna Crystal Palace. Presiunea este pe Arsenal, care are mare nevoie de cele 3 puncte, pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntas. Trebuie spus ca Spurs va veni pe Emirates fara cateva nume importante: Hugo Lloris si Dele Alli", explica Danciulescu.

 

Spurs a reusit 4 victorii consecutive in campionat pana la esecul cu Manchester United, 0-1 pe Old Trafford. Tinand cont de intregul context, iata doua variante de pariere demne de luat in seama: ambele marcheaza (cota 1,45) si Tottenham nu pierde (cota 1,55).

 

tottenham nu pierde

 

In Serie A, meci incins este asteptat in Capitala Italiei, acolo unde Roma si Lazio se intalnesc intr-un moment in care ambele formatii demonstreaza o forma foarte buna. In prezent, sunt desparite in clasament de un singur punct. Lazio vine dupa 6 succese consecutive, Roma are 4 victorii in lant. Se poate paria pe meci egal (cota 3,50), verdictul cel mai frecvent in intalnirile celor doua echipe (in 57 de cazuri din 146). O alta varianta demna de analizat: selectia "peste 2,5 goluri" - cota 1,62. In 6 din ultimele 7 jocuri ale lui Lazio s-au marcat minimum 3 goluri. La fel si in ultimele 2 jocuri ale Romei, in toate competitiile.

 

roma lazio peste 25 goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cracker
cracker  •  21 Noiembrie 2017, 11:46

Sunt curios el si cu Dumitrescu cati bani pariaza pe ponturile lor, daca pun si ei 10 mii de lei pe aceste ponturi, poate ii cred, dar asa numai naivii se iau dupa ei, si cred ca unibet ii plateste sa dea ponturi bune sa castige lumea de pe urma lor si ei, o casa de pariuri sa piarda bani. HAHAHAHAHAHA! reusite voastra a fost 1/3 e bine tinand cont ca ati fost 0/3 foarte mult timp,

10153324563120690
Stoica Relu  •  17 Noiembrie 2017, 18:30

Ce constipat e Danciu cand face avampremiera meciurilor de la digi tv..:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează