GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Doar pe Hextech.ro găsești pompe de căldură de calitate, formulate cu tehnologia Mitsubishi

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2023 22:10 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 22:10

Pentru producerea apei calde este nevoie întotdeauna de o tehnologie care să funcționeze, dar și ca aceasta să fie achiziționată de la o companie cu experiență în acest domeniu. Pompele de căldură sunt printre cele mai solicitate pe piața de consum, iar acestea pot fi comandate doar de la furnizori de încredere, care se pot ocupa și de mentenanță. 

Unul dintre acești furnizori este și firma Hextech Industrial din Oradea. Aici se găsesc sisteme de climatizare, de ventilație sau pompe de căldură. 

Pompele de căldură Mitsubishi, necesare în orice anotimp 

Apa caldă pentru încălzire sau apa caldă menajeră nu poate lipsi din nicio locuință sau clădire, de asemenea nici din hale industriale sau centre comerciale. Se pune întrebarea care sunt pompele cu o tehnologie avansată, iar răspunsul specialiștilor este desigur pompe de caldura Mitsubishi de calitate

Acestea sunt pompe de căldură de tip aer-apă, ele își iau energia din aer iar efectul este încălzirea apei. Deși pompele de căldură erau folosite de ceva vreme, tehnologia Zubadan a redus efectul negativ al scăderii temperaturilor exterioare. 

Odată cu instalarea acestei tehnologii, domeniul de funcționare este garantat până la -28 grade Celsius. În plus, perioada de degivrare este foarte scurtă. Recomandarea specialistilor este să cauti pompe de caldura Oradea, vei fi surprins de performanțele lor. 

O echipă profesionistă va face instalarea ca la carte 

Este important ca indiferent de alegerea făcută, instalarea pompei de căldură să fie făcută de către o echipă de profesioniști. În acest sens, cei de la Hextech Industrial știu că eficiența pompelor de căldură este direct proporțională cu instalarea lor. Sigur că și felul în care sunt exploatate și întreținute ulterior contează. 

Folosirea acestor pompe se face din telecomandă, pentru a oferi un confort sporit clienților care le folosesc. Astfel, cu ajutorul telecomenzii se pot programa regimuri diferite de funcționare, în intervalele orare dorite. Pe de altă parte unele interfețe se pot conecta la wi-fi și se pot controla cu ajutorul telefonului mobil. Mai mult chiar, unele dintre ele pot calcula energia furnizată, dar și pe cea consumată. În felul acesta clientul este mereu la curent cu ce  presupune consumul pompelor de căldură și poate face ajustări pentru a economisi energia. În timp acest lucru va amortiza investiția făcută. 

Sisteme de climatizare și de aer condiționat, de la specialiștii Hextech

Sistemele de climatizare și cele de aer condiționat fac parte de asemenea din oferta firmei Hextech. Acestea au mai multe tipuri de avantaje, dar una dintre cele mai importante este eficiența energetică. Chiar dacă aceste unități au un cost mai ridicat și instalarea necesită o echipă de profesioniști, adică se trage linie, costul nu va depăși cu mult un sistem clasic. 

Pentru cei interesați, pe site-ul firmei se găsește și un calculator de dimensionare a pompei de căldură, indiferent de tipul ei, care poate estima consumul anual de energie consumată. În felul acesta se poate ști exact care pompă de căldură este mai potrivită pentru nevoile unei locuințe. 

Pentru mai multe detalii, pe site-ul oficial al firmei se pot vizualiza toate domeniile de activitate ale firmei Hextech.  

Contact: [email protected]

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează