GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Echipele din Liga 1 Betano luptă pentru calificarea în turul 3

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 15:14

CFR Cluj, FCSB și Viitorul Constanța vor juca azi și mâine a doua manșă a turului 2 din preliminariile Ligii Campionilor și ale Ligii Europa. Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, le urează mult succes în meciurile pentru calificarea în turul 3, unde le așteaptă deja câștigătoarea Cupei – Universitatea Craiova.

CFR are victorii pe stadioane legendare. E nevoie de una la Malmo!

Câștigătoarea Ligii 1 Betano din 2018 a început cu stângul sezonul european, fiind învinsă de Malmo FF. În returul de diseară, clujenii sunt obligați să câștige pentru a merge în turul 3 preliminar. De fiecare dată când au jucat în calificări s-au calificat în grupele Ligii Campionilor, competiție în care au avut două dintre cele mai mari victorii din istorie! În 2012, CFR a terminat grupele cu o victorie pe Old Trafford, în fața lui Manchester United; iar în 2008 le-a început cu un 2-1 pe Stadio Olimpico, cu AS Roma. Eroul de acum 10 ani, Culio – autor al ambelor goluri – este și acum în lotul „feroviarilor”. Istoria le dă motive clujenilor să aștepte o calificare în turul 3, unde ar urma să întâlnească învingătoarea dintre Ludogoreț și Videoton.

Viitorul a demonstrat în tur că se poate. E momentul unei victorii în deplasare!

Al treilea an consecutiv în Cupele Europene poate fi cel mai bun al clubului lui Gheorghe Hagi. În sezoanele trecute, Viitorul a fost eliminată după eșecuri usturătoare în deplasare: 0-5 la Gent, 0-4 la APOEL și 0-4 la Salzburg. E momentul unei victorii pe terenul unei echipe puternice pentru constănțeni, după cea din primul tur preliminar de la Racing Union Luxemburg. Prima manșă a partidei cu Vitesse, încheiată 2-2, a dat suficiente motive de optimism, mai ales că Viitorul a condus cu 2-0. Pentru calificare, e nevoie de victorie sau de un egal cu minim 2 goluri marcate. În turul următor, dobrogenii ar întâlni echipa eliminată din preliminariile Champions League dintre PAOK Salonic și FC Basel.

Pentru FCSB, un antrenament înaintea meciului cu Hajduk

FCSB a câștigat ușor partida tur din Slovenia, cu Rudar Velenje – 2-0, cu goluri înscrise de Man și Teixeira. În întreaga istorie, roș-albaștrii au fost eliminați o singură dată din Europa când au câștigat în deplasare – în 2015, de Rosenborg. Adversarii de acum nu au arătat că ar putea învinge pe Arena Națională, așa că pentru bucureșteni acest meci ar trebui să fie doar o pregătire pentru runda următoare. FCSB ar întâlni, în turul al treilea, câștigătoarea dintre Hajduk Split și Slavia Sofia. Croații de la Hajduk sunt favoriți, după ce s-au impus cu 1-0 în tur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează