GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Experimentează adrenalina și emoția cursei alături de Alex Pițigoi la Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 17:03 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 17:04

Începând cu 14 aprilie, toate drumurile duc către Râșnov pentru un spectacol motorizat de excepție! Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă își deschide porțile, iar Alex Pițigoi, unul dintre cei mai talentați piloți români, se pregătește să își demonstreze măiestria pe traseu. Mai mult decât atât, acest eveniment este susținut de Winner, un partener ce crede în excelență și pasiunea pentru motorsport.

O zi memorabilă alături de câștigătorii Campaniei Mega Cursa Rotirilor Gratuite!

Înainte de a intra în vâltoarea competiției, Alex Pițigoi a oferit câștigătorilor campaniei Mega Cursa Rotirilor Gratuite o experiență de neuitat. Acești norocoși au avut privilegiul de a petrece o zi alături de pilotul profesionist, simțind adrenalina și emoția cursei direct din mașina sa de concurs - un Porsche 911 GT3 Cup. Oportunitatea unică de a trăi senzațiile unei curse la viteză, sub îndrumarea unui expert, a fost cu adevărat memorabilă pentru toți cei prezenți.

Invitați speciali: Marius Cătălin și Anamaria Prodan

Printre cei prezenți la acest eveniment de excepție s-au numărat și Marius Cătălin și Anamaria Prodan, care s-au alăturat aventurii conduse de Alex Pițigoi. Această întâlnire de suflete pasionate de motorsport a adus în prim-plan nu doar emoția cursei, ci și bucuria unei comunități unite de pasiune și dorința de excelență.

Un eveniment de neratat!

Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă reprezintă o oportunitate unică de a trăi senzații tari și de a susține unul dintre cei mai talentați piloți români în drumul său către excelență. Te invităm să fii alături de noi în această călătorie motorizată plină de adrenalină și emoție!

Winner îți aduce mereu ceva diferit

Descoperă și tu noua campanie „Ai curaj. Ai spirit Winner!”. Îndrăznește să întreci limitele în stilul unui învingător. Profită de ofertele zilnice, strânge tichete și califică-te pentru marea extragere. Sunt oferite premii totale în valoare de 100.000 lei, printre care se numără și experiențe extreme. Poți fi TU cel care zboară cu elicopterul sau se plimbă cu balonul cu aer cald! Arată-ne ce poți! 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează