GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Flori ambalate sau flori neambalate? Ce alegi pentru a obține un plus de eleganță

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 14:32 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 14:33

Pro sau contra florilor ambalate? Ce e mai bine să alegi atunci când dorești să oferi flori unei persoane dragi și vrei să faci cea mai bună impresie posibilă? Astăzi vei afla răspunsul mult așteptat.

Designerii florali se împart în două categorii atunci când vine vorba despre ambalarea florilor. Partea bună este că majoritatea sunt pro și doar o mică parte contra. De ce se întâmplă acest lucru? Afli în rândurile ce urmează.

De ce și când să oferi flori fără ambalaj?

Nu ai nevoie de ambalaje pentru flori atunci când oferi o singură floare. Dacă ar avea ambalaj, acesta i-ar putea eclipsa frumusețea naturală, de aceea se recomandă ca florile solitare să fie oferite fără ambalaj.

De asemenea, tot fără ambalaj se recomandă a fi oferite și florile de la înmormântare. Simplitatea lor este suficientă pentru a aduce un ultim omagiu cuiva. Nu e nevoie de un ambalaj țipător și strident într-un astfel de context.

Nu am terminat încă: ține cont că sunt și persoane care preferă mereu florile fără ambalaj, chiar dacă nu e etic din punct de vedere al aspectului. Dacă știi că persoana căreia urmează să îi dăruiești flori le preferă fără ambalaj, ține cont de dorința sa.

De ce și când să oferi flori cu ambalaj?

Ai nevoie de ambalaje pentru flori atunci când acestea sunt oferite în buchet. Buchetele arată mult mai interesant și mai elegant atunci când sunt ambalate corespunzător, fie doar cu folie sau în coșuri și vaze.

Ambalajul poate aduce un plus de eleganță oricărui buchet de flori. Iar dacă te decizi să compui ambalajul de unul singur, alegând atent fiecare element, vei face o impresie cu totul deosebită. Amprenta ta se va face simțită până la cele mai mici detalii!

Atunci când oferi flori cu ambalaj, asigură-te că acesta poate fi refolosit. Da, există persoane care păstrează ambalajele de la florile pe care le primesc și le reutilizează cu alte ocazii. Ce înseamnă acest lucru? Economie și protecție pentru natură, având în vedere că foarte multe ambalaje sunt din plastic.

De asemenea, există multe persoane care apreciază nespus florile cu ambalaj. Cele fără ambalaj li se par lipsite de viață, de nuanță, așa că încearcă să le eviți pe cât mai mult posibil. Ține cont de gusturile unei persoane atunci când îi oferi flori, iar dacă nu le cunoști, încearcă să le afli.

Unde găsești ambalaje pentru flori?

Ambalajele pentru flori nu sunt greu de găsit. Cel mai simplu este să le comanzi din mediul online, din intimitatea casei tale, iar ele vor ajunge la tine în cel mai scurt timp. Partea bună la achiziția de ambalaje din mediul online este că ai la îndemână o paletă mai diversificată de modele, așadar poți găsi întocmai ce îți dorești.

Un alt loc din care poți achiziționa ambalaje pentru flori sunt florăriile. Aici diversitatea este la ea acasă, iar designerii florali îți pot oferi suport și cele mai bune sfaturi. Fii sigur că părerea unui specialist te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

Poți achiziționa ambalaje pentru flori din magazinele de bricolaj sau hipermarketuri, din raioanele dedicate. Și acolo vei dispune de diversitate, însă posibil nu la fel de mare ca în magazinele de specialitate din mediul online sau florării.

Cum alegi ambalajul pentru flori?

La alegerea ambalajului pentru florile pe care urmează să le oferi în dar trebuie să ții cont de tipul acestora, implicit de culori. Trebuie să creezi un tablou coerent de culori și nuanțe, folosindu-te de ambalajele și de florile disponibile. Nu exagera cu culorile! Dacă buchetul de flori este deja multicolor, se recomandă ca ambalajul să fie unul cât mai simplu, să joace rolul de suport pentru frumusețea florilor, nicidecum să le-o eclipseze.

De asemenea, atenție și la dimensiune! Ambalajul nu trebuie să fie mai mare decât buchetul de flori. El trebuie să vină ca o completare a buchetului, nu ca un element folosit pentru a le transporta. Din nou, ambalajul nu trebuie să le eclipseze frumusețea.

Tu ce alegi? Flori cu ambalaj sau flori fără ambalaj? Oricare ar fi preferința ta, ține minte că gusturile persoanei căreia urmează să îi dăruiești flori sunt singurele ce trebuie luate în seamă în acest context!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează