GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ghidul Superligii – gratuit cu Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2023 15:12 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 15:12

Vineri, 14 iulie, Gazeta Sporturilor marchează debutul noului sezon fotbalistic, oferindu-le cititorilor săi, gratuit, Ghidul Superligii. Vor fi 34 de pagini ce conțin toate informațiile importante despre echipele implicate în competiția internă și vedetele lor.

Din cuprinsul Ghidului aflați programul celor 30 de etape din sezonul regulat, după care primele 6 echipe vor accede in play-off, unde vor urma alte 10 runde. Ultimele 10 echipe merg în play-out și se joacă un singur tur, deci 9 etape.

În 2023, ultima etapă se va disputa pe 19-20 decembrie, campionatul urmând să se reia în 2024.

Ghidul conține de asemenea un calendar lunar din care puteți vedea datele la care se joacă nu doar meciurile Superligii, dar și etapele din cupele europene sau partidele naționalei.

Ghidul Ligii 1 îl veți primi gratuit, impreuna cu ziarul Gazeta Sporturilor de vineri, 14 iulie! La chioșcurile de ziare din toată țara!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează