GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Grătarul Weber LUMIN - fă cunoștință cu cel mai nou membru din familia grătarelor premium americane!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2023 16:13 / Actualizat luni, 22 mai 2023 16:13

Cu un gratar Weber electric din oferta meșterilor sibieni de la PEFOC, poți pregăti mâncarea rapid și fără riscuri absolut oriunde, atât indoor, cât și afară. De ce? Pentru că este un dispozitiv sigur, cu rezistență electrică ce oferă o utilizare ușoară, fără fum sau alte neplăceri!

Grătarele electrice profesionale tip grill pentru interior sau exterior, foarte performante și confortabile, devin cel mai bun mod de a găti preparate delicioase la bloc, în balconul unui apartament, ori în curte sau pe terasa din spatele casei. Gama noastră cuprinde grătare electrice profesionale tip grill cu capac, modele de grădină prevăzute cu picioare sau modele de masă de dimensiuni mici sau mari, de diferite puteri sau de tip raclette. 

Vei putea comanda grătare metalice cu placă de fontă cu suprafață netedă sau cu striații și chiar modele portabile sau mobile cu funcții și înălțimi reglabile pentru un gătit în aer liber cât mai confortabil! Pregătește-te să gătești cele mai bune preparate culinare de la carne, legume, pește, fructe de mare sau orice alte mâncăruri îți dorești, într-un mod suculent și delicios!

În acest articol ne-am gândit să-ți facem cunoștință cu un nou membru al famlilei de grătare electrice premium de la Weber. Extrem de versatil, grill-ul electric Lumin duce grătarul urban în aer liber la un nou nivel de experiență culinară! Acest gratar electric fara fum atinge temperaturi de peste 315°C, perfecte pentru orice pasionat de grătare care vrea să obțină acele dungi apetisante de grill pe bucata perfectă de carne la care tanjes toți oaspeții tăi. 

Apropo de oaspeți mulțumiți, grătarul Lumin poate menține mâncarea caldă, astfel încât toată lumea să se poată servi cu ușurință și să revină ori de câte ori dorește pentru o nouă porție delicioasă și caldă. Modern și convenabil, noul grătar electric Lumin de la Weber este conceput pentru a se potrivi gusturilor tale, fără să ocupe mult spațiu în bucătăria ta!

Gust intens într-un dispozitiv compact

Gustul grozav nu necesită spațiu nesfârșit! Designul compact, multifuncțional propus de  Lumin, vă permite să răsfățați toate papilele gustative chiar și atunci când spațiul este mic, fiind un model ușor de depozitat în bucătărie sau afară.

Arome autentice de BBQ pe un grătar eletric

Special conceput pentru a se asigura că acest grătar electric oferă gustul autentic al preparatelor gătite pe un grătar clasic pe cărbuni, Lumin este prevăzut cu un sistem unic de aromatizare ce infuzează alimentele cu aroma inconfundabilă de BBQ pe care toți o iubim.

Un grătar- nenumărate stiluri de gătit

Explorați versatilitatea culinară a acestui grătar electric dinamic și intuitiv! Prăjiți, afumați, fierbeți la abur și jucați-vă cu diverse setări de gătit, deschizând o lume plină de oportunități culinare delicioase, în funcție de preferințe sau regimul alimentar.

Pe lângă oferta de grătare electrice premium, accesând site-ul oficial www.pefoc.ro vei putea descoperi și alte tipuri de grătare - modele ieftine la prețuri accesibile sau tipuri mai selecte, potrivite pentru chef-ul din tine alături de toate ustensilele, consumabilele și accesoriile pentru un grătar complet!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează