GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Havoline și Premium Lubricants organizatorii unei campanii promoționale cu premii speciale

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 16:55

O campanie globală, care se defășoară simultan în mai multe țări, a ajuns și în România prin intermediul companiei Premium Lubricants care de 20 de ani este importator și distribuitor exclusiv al produselor Havoline în România.

Despre ce este vorba? Consumatorii români care vor achiziționa, până pe 31 decembrie, produse Havoline participante la promoție au ocazia să câștige vouchere speciale, în valoare de 1900 de lei, cu ajutorul cărora pot cumpăra experiențe speciale de pe site-ul Golden Moments.

Campania mai propune viitorilor câștigători și 50 de premii sub formă de cupoane de carburant în valoare de 230 de lei fiecare și 150 bidoane de ulei de motor Havoline de 4 litri.

Pentru a putea participa și câștiga, consumatorii români trebuie doar să achiziționeze unul dintre produsele Havoline particpiante la campanie (bidoanele de ulei de motor de 1, 4 și 5 litri), să păstreze bonul și să-l înscrie pe site-ul de campanie: https://goo.gl/SfU33U

Premium Lubricants și-a început activitatea pe piața românească în anul 1999 ca parte a grupului american Texaco sub denumirea de Texaco Lubricants România. În anul 2002 odată cu fuziunea dintre Chevron și Texaco, Texaco Lubricants România a devenit parte a noii companii formate și și-a schimbat denumirea în Chevron România. În anul 2014 prin schimbarea modelului de business al Chevron Global Lubricants în întreaga Europă , Chevron România a devenit Premium Lubricants și este singurul distribuitor autorizat al produselor Havoline pentru România și Republica Moldova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează