GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Idei de postări originale pe blog care îți garantează mult trafic

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2023 16:22 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 16:22

Ai găsit cel mai bun serviciu de Găzduire WordPress, ți-ai făcut un blog care arată superb, ai avea potențial de câștig și cu toate acestea te confrunți cu o pană de idei care stă în calea succesului tău. Nu te panica deoarece există foarte multe persoane în situația ta și implicit și soluții.

Ca să-ți vină inspirația și să te motivezi să scrii, ți-am pregătit o listă de moduri în care poți obține idei de articole de blog care îți garantează traficul și pe care le poți pune în practică chiar acum.

1. Sondaje 

Una dintre cele mai bune modalități de a obține idei de postări pentru blog este să întrebați publicul despre ce vrea să citească.

Astfel, nu numai că vei obține subiecte de care cititorii tăi cu siguranță vor fi interesați, dar cel mai probabil ți se vor oferi și idei la care nu te-ai fi gândit niciodată pe cont propriu.

Poți folosi formulare precum cele de la Google Forms ca să-ți întrebi audiența despre interesele sale și să colectezi informațiile într-un mod ordonat.

2. Funcția autocomplete de la Google

Ca să obțină idei pentru articolele de pe blogurile lor, majoritatea proprietarilor de afaceri apelează la Google pentru a găsi subiecte d3 e interes și a găsi cuvinte cheie lungi, care garantat aduc trafic. Pentru asta pur și simplu folosesc funcția de interogare Google, scriu unul-două cuvinte și analizează sugestiile.

3. Programe online

Answer the public de exemplu este un instrument vizual gratuit de cercetare a cuvintelor cheie care generează o listă extinsă de întrebări legate de subiectul tău de interes. Fiecare dintre aceste întrebări ar putea fi ceva pe care publicul tău îl caută pe internet și, prin urmare, ar putea constitui încă o idee interesantă de articol pe blog.

4. Analiza competitorilor

Uneori, puțină cercetare a concurenților este bună. Găsești multe idei noi astfel și chiar o să-ți pui de multe ori întrebarea: Eu de ce nu m-am gândit la așa ceva?

Asta pentru că – chiar dacă nu ți-ar plăcea să recunoști asta – uneori concurența găsește subiecte destul de bune pentru postările de blog.

5. Cuvinte cheie înrudite

Dacă ești versat în tehnica SEO, probabil că ești familiarizat cu procesul de cercetare a cuvintelor cheie legate de un anumit subiect. Dar să știi că merită să scrii și despre cuvintele cheie înrudite cu cele despre care ai scris deja!

Instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie precum SEMrush și Keywords Everywhere vor genera un raport solid cu cuvinte cheie înrudite, pe care le poți transforma apoi în posibile postări pe blog.

Acest lucru te va ajuta să economisești mult timp în comparație cu încercarea de a veni singur cu subiecte conexe.

6. Google Trends

Dacă dorești să valorifici la maxim un trend în plină ascensiune, atunci apelează la Google Trends pentru posibile idei de postări pe blog.

Nu numai că vei găsi o mulțime de subiecte pe care oamenii le caută în mod activ, dar poți găsi „Interogări înrudite” care au legătură cu postarea inițială.

7. Pinterest

Pinterest este mai mult un motor de căutare decât o platformă de socializare, ceea ce îl face un instrument uimitor de util pentru a găsi idei de postări de blog.

Poți consulta secțiunea „Idei populare” pentru a găsi subiecte în tendințe sau poți începe căutarea cu un singur cuvânt cheie și apoi să vezi ce apare. 

Rezultatele căutărilor pe Pinterest vor consta dintr-un amestec de postări de blog, imagini și videoclipuri.

Descoperă despre ce postează alte mărci pentru a descoperi câteva idei inteligente de postări pe blog.

8. Interviuri

Există experți din industrie pe care ai putea să-i intervievezi pentru blogul tău? Realizarea interviurilor este o modalitate excelentă de a oferi materiale valoroase cititorilor tăi.

Ia legătura cu personalități importante din rețeaua ta și întreabă-le dacă vor să fie intervievate.

Uneori nu va trebui decât să le trimiți pe email sau printr-o platformă socială un set de întrebări, iar ei vor răspunde la ele și ți nu îți mai rămâne de făcut decât să te mai uiți rapid peste materialul finalizat și să-l postezi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează