GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Înscrie-te acum în Turneul Relax Gaming pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2023 17:32 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 17:36

Pe MaxBet.ro mai ai doar câteva zile la dispoziție să participi la Turneul Relax Gaming, ultimul din cele zece ale Provocării MaxRoyale! Până pe 25 Iunie poți să participi și să închei săptămâna ca un adevărat câștigător cu promoția care îți aduce premii în bani cash și rotiri gratuite, dar și unul dintre cele două smartphone-uri de ultimă generație. 

Ultima șansă la Provocarea MaxRoyale

Pentru a te înscrie la Turneul Relax Gaming, ai nevoie, după cum bine știi, doar de un cont de jucător pe MaxBet.ro, iar de aici, pașii sunt simplu de urmat. Tot ce ai de făcut este să apeși butonul PARTICIPĂ de pe pagina dedicată turneului și începi să joci la sloturile participante. De asemenea, fiecare pariu de 5 RON plasat te ajută să acumulezi puncte care îți cresc șansele la un loc cât mai bun în clasament și de a pune mâna pe cea mai mare parte din premiile în valoare totală de 25.000 RON CASH și 20.000 ROTIRI GRATUITE.

Totodată, dacă până acum ai bifat fiecare turneu din Provocarea MaxRoyale, ești înscris automat în Marea Extragere care va avea loc pe data de 30 Iunie. Premii? Cinci experiențe VIP – o aventură cu elicopterul, pentru tine și doi prieteni apropiați, iar la final vă bucurați de o cină de tip fine-dining!

Până vine data extragerii, ai timp să dai spin la cele mai tari jocuri de la Relax Gaming:

  • Money Train 2 îți poate oferi aventura la care ai visat pe rolele sale cu un câștig de până la 50.000x miza! Funcția Respin întotdeauna declanșată atunci când fix două simboluri bonus normale ajung oriunde pe role și jocul bonus nu este activat. Imediat ce funcția este declanșată, simbolurile bonus vor afișa fiecare un multiplicator, iar fiecare rotire necâștigătoare va crește multiplicatorul cu 1.
  • Top Dawgs îți poate înmulți pariul de până la 25.000x! Știai că simbolurile Sticky Wilds au pe ele un multiplicator și se vor mări reciproc dacă apar pe aceeași linie de câștig? În plus, poți apăsa pe Buy Feature pentru a primi runde bonus garantat.
  • Temple Tumble are până la 46656 de moduri de câștig! Simbolul Wild este reprezentat de explorator și înlocuiește orice alt simbol din joc, iar Speciala se declanșează când se sparg toate piesele de piatră din joc și primești 6 rotiri gratis.

Învârte și câștigă!

Intră pe MaxBet.ro, accesează secțiunile Promoții și Turnee pentru a fi la curent cu toate noutățile de pe site, dar și pentru a profita de oferte speciale în fiecare zi! MaxJackpoturile te așteaptă atât oră de oră, cât și lunar, unde premiul cel mare poate ajunge până la 50.000 RON! Pune mâna zilnic pe un bonus garantat sub forma de Rotiri Gratuite, Bani Bonus și multe altele cu MaxWheel. Joacă acum sloturile preferate și vezi ce câștiguri poți înregistra!

Vezi toate știrile Maxbet

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează