GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Liga Campionilor. Meciuri cu intensitate maxima si goluri multe

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 15:12

Ultimele două etape din grupele Ligii Campionilor se dispută cu cuțitele pe masă. Faptul că în joc mai sunt puse doar 6 puncte va provoca la maximum echipele și este de așteptat să se nască partide cu goluri multe. Seara de marți va fi extrem de încinsă.

În Grupa E, ȚSKA Moscova are numai șansa unei victorii, acasă, cu Bayer Leverkusen, dacă vrea să mai spere la ceva. Rușii au doar două puncte și sunt pe ultimul loc, care nu le asigură ieșirea din grupă nici măcar pentru a continua în Liga Europa. Unibet oferă cota 4.50 pentru un succes la moscoviților. În celălalt joc, AC Monaco poate trage și la egal contra londonezilor de la Tottenham.

cska 

Grupa F ne ademenește cu jocurile Borussia Dortmund - Legia Varșovia și Sporting Lisabona - Real Madrid. ”Nu cred că meciul cu Legia va fi la fel cu primul. Este o echipă diferită, a remizat cu Real Madrid, scor 3-3,”, a zius Matthias Ginter, de la nemți. În tur, Legia a fost zdrobită de Borussia, scor 0-6.

Pentru gol al ambelor formații, Unibet oferă cota 1.93

dortmund

Nici Real Madrid (10 puncte) n-o poate lăsa mai moale. Are 8 puncte și țintește prima poziție, ca să primească un adversar mai accesibil în ”optimi” (o grupare situată pe locul secund într-o altă grupă).

Va da gol Cristiano Ronaldo în poarta formației care l-a lansat, după hat-trick-ul din meciul cu Atletico Madrid, din La Liga? Portughezul are cota 1.89. Pariul că Gareth Bale va trimite balonul în bară, fără a marca, are cota 6 la Unibet.

rondaldo

Tot marți, liderul Leicester, 10 puncte, o primește în vizită pe FC Bruges, care se prezintă fără niciun punct. O remiză le este suficientă britanicilor, pentru a termina pe primul loc. FC Porto are 7 puncte și nu vrea să piardă duelul cu FC Copenhaga, din Danemarca.

Situația este relativ limpede în Grupa H. Sevilla și Juventus nu pot pierde calificarea mai departe. Cele două forte sunt despărțite de două puncte. Cu o remiză pe teren propriu, andaluzii își vor păstra prima poziție. La Unibet, 3.05 este cota torinezilor să învingă și să detroneze Sevilla de pe prima poziție.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează