GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lucruri pe care trebuie să le știi despre parfumuri dacă vrei să știi să le alegi bine

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2023 19:12 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 19:12

Parfumul a ajuns să fie accesoriul care ne completează ținuta și îl purtăm în fiecare zi. Multe persoane chiar au colecții de parfumuri bărbați. De multe ori, acestea pot fi seturi cadou bărbați, mai ales dacă știi cum să le alegi. Iată ce trebuie să știi, indiferent dacă alegi parfumuri bărbați, dacă vrei să le alegi bine.

1. Mirosul de parfum variază de la o persoană la alta

Fiecare dintre noi are un pH diferit, ceea ce înseamnă că parfumul nu miroase la fel la o persoană și la alta. Pentru a alege parfumuri bărbați sau seturi cadou bărbați potrivite și a nu face o greșeală, întindeți câteva picături pe una dintre încheieturi. Lasă să treacă câteva minute pentru a ști cum miroase pe pielea ta. Deși poți găsi unul asemănător, nu vei găsi niciodată aceeași aromă pe altul. Nici măcar testându-l pe fâșii de hârtie. Nu uitați, este important să vă faceți timp pentru a testa. La urma urmei, face parte din scrisoarea dumneavoastră de intenție.

2. Există un parfum pentru fiecare moment

Chiar dacă ești obișnuit să porți mereu aceleași parfumuri bărbați, există întotdeauna un parfum pentru fiecare moment al zilei. Pentru a-ți începe ziua cu energie și avânt, parfumurile citrice și fructate sunt ideale. Revitalizante, acestea vă vor permite să vă bucurați de orele de zi fără să vă simțiți greoaie și fără să-i saturați pe ceilalți. La căderea nopții, în schimb, căutați o notă mai aromată și mai intensă cu parfumuri lemnoase, orientale sau ușor condimentate. Țineți cont de acest lucru și când alegeți seturi cadou bărbați.

3. Cunoașteți cu adevărat diferențele dintre ele?

Citrice, pe bază de plante, orientale sau lemnoase - poți să le deosebești? Este de o importanță vitală să știi din ce tip face parte fiecare, astfel încât alegerea ta să corespundă gusturilor tale. Citricele evocă fructele acide, cum ar fi lămâia sau mandarinele, și sunt tovarășii perfecți dacă sunteți în căutarea prospețimii. Parfumurile din plante transmit odihnă și relaxare în picături care amintesc de plante precum menta sau ceaiul verde. Parfumurile orientale sau condimentate, care combină arome exotice, precum vanilia sau mosc, pentru momentele cele mai intime și speciale, transmit, de asemenea, această odihnă, dar cu accente incontestabile de căldură și seducție. Dacă sunteți în căutarea unui parfum mai aventuros, care să vă amintească de natură, parfumurile lemnoase sunt perfecte. Acestea sunt versatile, dar intense și includ ingrediente care alternează de la lemn de santal sau chihlimbar la tămâie sau cedru.

4. Spune-mi cum ești și îți voi spune ce ai nevoie

Richard Gere și Brad Pitt optează pentru citrice pentru un stil de viață non-stop. Tom Cruise, David Beckham și George Clooney preferă parfumurile lemnoase care reflectă eleganța prezenței lor. Ryan Reynolds și Chris Pine își asumă riscuri cu parfumuri care respiră modernitate, în combinații care includ atât parfumuri citrice, cât și lemnoase. Nu toate tipurile de parfumuri bărbați sunt potrivite pentru toți oamenii și nu toți oamenii sunt potriviți pentru toate parfumurile. Ține cont de acest lucru când alegi și seturi cadou bărbați.

5. Stilul tău de viață contează și el

La fel cum dacă ești un bărbat cu caracter și cu multă prestanță, un parfum proaspăt nu ar fi probabil cea mai validă alegere, și stilul tău de viață contează. A fi un om de afaceri nu este același lucru cu a fi un om de la oraș sau de la țară. Dacă locuiești la oraș și ritmul tău este agitat, ar fi înțelept să optezi pentru parfumuri bărbați oceanice care respiră prospețime și lejeritate pentru a te elibera de tensiunea acumulată. Da, un parfum bun este capabil să îți evoce amintiri sau să te facă să călătorești fără să pleci din loc. Ai experimentat vreodată o călătorie olfactivă?

6. Parfumuri cu care nu ai cum să dai greș

Optează pentru acele parfumuri care, indiferent de câți ani trec, au mereu o legiune de adepți. Poate că nu poate fi explicat prin cuvinte, dar au acel ceva care atrage și funcționează mereu.

7. Marca și istoria sa ca valoare sigură

Tradiția este esențială, iar cunoașterea originii parfumului este extrem de utilă pentru a putea aprecia ceea ce se află pe pielea ta. Primele parfumuri își au originea în Egipt, dar expansiunea lor a avut loc în Franța, în timpul domniei monarhului Ludovic al XV-lea. De atunci, există case de parfumerie care creează parfumuri de secole, oferind arome care te poartă înapoi în timp. Poți opta pentru parfumuri care te duc înapoi în anii '60 și să te lași învăluită în istoria lor, sau să recuperezi excentricitatea anilor '80 cu intensitatea epocii. În spate, "târgul de savoare" al deceniilor de muncă în universul aromelor.

8. Anotimpurile: timpul pentru schimbare

Creșterile și scăderile de temperatură sunt unul dintre cei mai eficienți indicatori ai necesității de a explora noi frontiere olfactive. Așa cum vă schimbați garderoba, ar trebui să alegeți și parfumul care se potrivește cel mai bine sezonului. Fie ca un aliat al lejerității hainelor tale, fie pentru a te adăposti de frigul caracteristic lunilor de iarnă. Anotimpurile vorbesc de la sine și vă cer să faceți loc unor parfumuri mai de sezon. Astfel, tușele lemnoase și orientale vor fi perfecte pentru anotimpurile reci, iar cele fructate și de plante pentru cele calde.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează