GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City – cea mai mare cotă din lume, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2023 13:06 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 13:06

Miercuri avem parte de un duel stelar în semifinalele UEFA Champions League, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Manchester City – Real Madrid (ora 22:00) cota 1.73

Partida dintre Manchester City și Real Madrid este așteptată cu sufletul la gură de fanii fotbalului. În tur, pe Bernabeu, cele două formații au remizat, 1-1, astfel că totul se va decide la retur.

Campioana Angliei este favorită la câștigarea Ligii Campionilor, trofeu pe care îl vânează de mai mulți ani, dar pe care nu a reușit să îl câștige până acum. Mai mult decât atât, trupa lui Guardiola are de luat o revanșă în fața madrilenilor. În sezonul trecut, tot în faza semifinalelor, Real i-a eliminat pe “cetățeni” cu două goluri marcate de Rodrygo în prelungiri. Totuși, față de sezonul precedent, Guardiola are un argument solid de partea lui: prezența pe teren a golgheterului Erling Haaland.

La Mozzart Bet, în luna mai, ai bonus de bun venit de până la 2023 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

De partea cealaltă, Real Madrid este o specialistă a celei mai tari competiții intercluburi. Băieții lui Ancelotti au câștigat competiția anul trecut și vor să își apere trofeul, iar cu jucători precum Karim Benzema, Vinicius Jr., Luka Modric sau Thibaut Courtois, “Los Blancos” nu pot fi niciodată desconsiderați. 

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.73 pentru victoria lui Manchester City!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close