GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Manchester City și Inter au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 12:31 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 12:33

Meciuri de gală astăzi în Europa, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Manchester City - Arsenal (ora 22:00) cota 1.63

Derby-ul pentru titlu în Premier League se dispute în această seară, iar miza este mai mare decât oricând. Arsenal vine după 3 remize consecutive în campionat și a pierdut șansa să se afle la o distanță considerabilă de rivali înaintea duelului direct. În acest moment, elevii lui Arteta au doar 5 puncte avans, dar și două meciuri în plus față de Manchester City. 

Mai mult, și forma lui City este incredibilă, iar programul o avantajează clar. Haaland și compania sunt în semifinalele Ligii Campionilor după o calificare categorică în fața lui Bayern, dar și în finala Cupei Angliei unde o va întâlni pe rivala din oraș, United.

Singura absență de ultimă oră la gazde este Ake, în timp ce Saliba este în continuare indisponibil la oaspeți, în timp ce Xhaka este incert.

Victoria lui Manchester City are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Azi ai 60 de rotiri gratuite la Mozzart Bet! 

Inter Milano – Juventus (ora 22:00) cota 2.15

Milanezii au moralul ridicat înaintea derby-ului Italiei care se dispută în semifinalele Cupei. În manșa tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1, iar calificarea este deschisă oricărui rezultat la Milano.

Totuși, Inter are avantajul terenului propriu, chiar dacă Juventus s-a impus în campionat chiar pe San Siro. Skriniar este cea mai important absență a gazdelor, în timp ce Mkhiyarian are șanse mici să evolueze. Și Juventus are două piese de bază cu probleme, Cuadrado este suspendat, iar Vlahovic este incert din cauza unei accidentări la gleznă.

Inter are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează