GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

MaxRoyale continuă cu Pragmatic Play

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 19:10 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 19:12

Pe MaxBet.ro continuă Provocarea MaxRoyale, cu premii la Alt Nivel. Ai nouă săptămâni la dispoziție în care să te distrezi cu turnee săptămânale cu premii la fiecare pas pe MaxBet.ro. 

Tot ce ai de făcut este să accepți Provocarea MaxRoyale, să descoperi jocuri noi și la final să câștigi una dintre cele 5 experiențe VIP - o aventură cu elicopterul, pentru tine și doi prieteni apropiați, care se încheie cu o experiență de fine-dining.

Competiția continuă cu cel de al doilea turneu săptămânal, marca Pragmatic Play. Până pe 30 Aprilie poți participa și să acumulezi puncte pentru un loc cât mai bun în clasament. Cu cât numărul punctelor este mai mare, ai mai multe șanse la cea mai mare parte din premiul total de 25.000 RON + 20.000 ROTIRI GRATUITE. În plus, în fiecare săptămână poți câștiga și unul dintre cele două smartphone-uri puse la bătaie, prin tragere la sorți.

Înscrie-te și tu

E foarte simplu să participi în turneu. În cazul în care nu ai un cont pe MaxBet.ro, îți poti crea unul în doar câteva minute. Și dacă ești deja unul dintre jucătorii noștri de cursă lungă, ești deja familiarizat cu mecanismul de participare: apeși butonul PARTICIPĂ din pagina dedicată turneului și începi să acumulezi puncte cu fiecare pariu de 5 RON plasat. 

Distrează-te cu sloturile de la Pragmatic Play și premiile turneului pot fi ale tale!

Șapte-i cifra norocoasă

Testează-ți strategia de joc la cel puțin șapte din cele nouă turnee rămase și ești înscris automat în Marea Extragere MaxRoyale, care îți poate aduce una din cele 5 experiențe VIP – o aventură cu elicopterul pentru tine și doi prieteni apropiați, la finalul căreia veți avea parte de o cină la Alt Nivel.

Extragerea câștigătorilor pentru cele 5 experiențe va avea loc la data de 30 iunie 2023, eligibili fiind doar cei care au apăsat butonul ,,Participă” și care au jucat în numărul necesar de turnee.

Ce îți rămâne de făcut

Fii cu ochii săptămânal pe secțiunea Turnee, unde găsești noi competiții și joacă-ți șansa pentru premii în Bani Cash sau Rotiri Gratuite!

În plus, simte emoția câștigurilor cu MaxJackpoturi în fiecare oră și oferte zilnice oriunde ai fi. Până pe 25 iunie prinde spinul câștigător și poți fi chiar tu deasupra tuturor cu Provocarea MaxRoyale!

Vezi toate știrile Maxbet

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează