GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Moldova produce surpriza preliminariilor Campionatului European. Pe Betano au existat doar câștigători!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2023 08:27 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 08:28

Cea mai mare surpriză de până acum a calificărilor pentru Campionatul European din Germania 2024 a fost furnizată de selecționata Moldovei, formație care a depășit toate așteptările și calculele hârtiei în partida de acasă cu Polonia lui Robert Lewandowski. Pe Betano au fost plătite pariurile celor care au mizat pe victoria uneia sau alteia dintre echipele implicate în meciul de la Chișinău.

Totul a fost posibil cu Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul Moldova – Polonia din preliminariile Campionatului European de fotbal.

Polonia a intrat ca mare favorită în meciul cu Moldova. O recomanda valoarea lotului, ultimele rezultate directe și cota de 1.23. Așadar, erau toate ingredientele adunate pentru un 2 solist la meciul Moldova – Polonia.

Și prima parte a meciului a confirmat că Polonia e favorită, Milik și Lewandowski marcând golurile prin care polonezii intrau cu 2-0 la pauză.

La acest scor de 2-0, toți cei care au mizat pe Betano la rezultat final că Polonia va câștiga au primit automat pariu câștigat indiferent de ce s-a întâmplat ulterior în meci.

Moldova a revenit în partea secundă de o manieră incredibilă și nu doar că a reușit să egaleze prin dubla lui Nicolăescu, dar în minutele de final jucătorii de peste Prut au dat lovitura marcând golul unei victorii puțin scontate.

O victorie pe care, probabil, doar cei mai temerari au anticipat-o, aventurierii pariurilor sportive, din moment ce cota Moldovei pentru un succes era de 14.00 înaintea meciului pe Betano.

E drept că Moldova nu pierduse ultimele două meciuri pe teren propriu și că remiza cu Cehia (0-0) ridicase un steag că selecționata de la Chișinău e capabilă de surpriză, dar aproape nimeni nu s-ar fi așteptat ca moldovenii să revină de la 0-2 contra Poloniei pentru a câștiga meciul.

Mai ales că moralul polonezilor era unul ridicat după victoria obținută cu doar patru zile în urmă contra Germaniei într-un amical (1-0).

Moldova, locul 171 în clasamentul FIFA al momentului, a urcat pe locul trei în Grupa E din preliminariile Campionatului European, fiind peste Polonia și la două puncte de liderul Cehia.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Vezi toate știrile Betano

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează