GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Nandor Kuti, jucatorul U BT Cluj, a devenit atlet Under Armour

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 12:22

Jucatorul a semnat un contract de sponsorizare cu Kvantum Sport, distribuitorul brandului in Romania

Kvantum Sport, distribuitorul brandului Under Armour in Romania, a semnat un contract de sponsorizare cu Nandor Kuti, jucatorul echipei de baschet U BT Cluj.

Sportivul este unul dintre cei mai reprezentativi jucatori de baschet ai generatiei sale si are mari sanse sa devina, asa cum au afirmat personalitati din domeniu, un lider al echipei nationale.

Povestea lui este fascinanta si scoate in evidenta caracterul lui de luptator, gata sa isi depasesca mereu limitele. Trofeele castigate cu echipa de club si selectiile in echipa nationala confirma talentul si ambitia de care a dat dovada.

„Nandor Kuti este atletul in care am regasit toate valorile pe care brandul Under Armour le promoveaza si alegerea noastra a fost una cat se poate de fireasca. Avem convingerea ca aceasta colaborare va fi una de lunga durata,“ a declarat Ionut Ionescu, Marketing Manager , Kvantum Sport.

 

Despre Kvantum Sport

Kvantum Sport este distribuitorul brandului Under Armour in Romania si detine in acest moment patru magazine monobrand in Bucuresti si Cluj Napoca si un outlet in Bucuresti. Compania investeste in dezvoltarea retelei proprii de retail si are ca obiectiv un portofoliu de 9 magazine in urmatorii doi ani.

 

Despre Under Armour, Inc.

Under Armour este un producator de pantofi si echipament sportiv de performanta, care revolutioneaza modul in care se imbraca atletii din intreaga lume. Produsele inovatoare ale brandului sunt proiectate pentru a ii ajuta pe atletii de toate nivelurile sa isi imbunatateasca performantele.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează