GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariezi la Alt Nivel pe startul Ligii 1 cu MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2023 12:44 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 13:01

MaxBet.ro se pregătește de startul unui nou sezon de Liga 1 cu MaxCote pregătite pentru primele două runde ale turului! Campionatul începe în forță cu două dueluri de foc pe axa Craiova – București, dar și „Derby de România” încă din a doua etapă. Deschide-ți cont pe MaxBet.ro și ia Bonusul de 800 RON la Prima Depunere!

CFR CLUJ ȘI FCSB, PRINCIPALELE FAVORITE LA TITLU

Cotele antepost de pe MaxBet.ro le dau drept principale favorite la câștigarea trofeului de campioană pe CFR Cluj și FCSB (ambele cu o cotă de 3.25), urmate de Universitatea Craiova (cota 6.00) și campioana en-titre, Farul Constanța (cotă 6.50).

DINAMO, VICTIMĂ SIGURĂ PENTRU UNIVERSITATEA CRAIOVA?

Prima etapă a noului sezon de Liga 1 aduce în prim plan revenirea „câinilor roșii” pe prima scenă a fotbalului românesc contra unui rival istoric: Universitatea Craiova. Dinamo se ia la trântă cu oltenii lui Neagoe imediat după revenirea de la matineu.

FCSB, FAVORITĂ ÎN BĂNIE CONTRA LUI FCU CRAIOVA

După ce a ratat titlul contra Farului antrenat de Hagi, FCSB începe noul sezon în Oltenia, contra echipei lui Adrian Mititelu. Cu noile adiții, Alexandru Băluță și Syiabonga Ngezana, cel mai probabil titulari, FCSB pleacă cu prima șansă în Bănie, conform cotelor MaxBet.ro.

PE MAXBET.RO, POȚI PARIA DEJA PE DERBY DE ROMÂNIA

Proaspăt revenită pe prima scenă după un prim sezon istoric petrecut la matineu, duelul cu Universitatea Craiova din prima etapă e urmat de o luare la trântă cu cea mai mare rivală, FCSB. Roș-albaștrii sunt favoriții cotelor MaxBet.ro (1.55), iar duelul contra marii rivale pare să fie doar o formalitate la început de sezon.

100 RON BONUS PE ZI, DOAR PE MAXBET.RO

Facem pressing avansat și îți oferim 100 RON Bonus Sport în fiecare zi după ce trăiești la Alt Nivel acțiunea din sportul preferat. Fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și alte sporturi, le avem pe toate, zi de zi, pe MaxBet.ro!

PARIURI LA ALT NIVEL PE MAXBET.RO!

Jocul Tău la Alt Nivel începe pe MaxBet.ro cu MaxCote, Oferte și Bonusuri zilnice pentru ca pasiunea ta pentru Sport să se transforme în câștiguri pe măsură! Să fie verde!

Vezi toate știrile Maxbet

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează