GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariu Șansă

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2023 11:29 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 11:29

”Am pierdut un meci de pe bilet!” nu mai există pentru pariorii Winbet! Pentru că știm că a pierde un bilet muncit din cauza unui singur meci este cel mai dureros moment, ne-am gândit să-ți salvăm investiția cu funcția ”Pariu Șansă”. Nu trebuie să-ți mai faci griji dacă ghinionul ți-a dat târcoale și ți-a stricat planurile chiar la final. 

Cum funcționează? E foarte simplu. Tu apelezi la cunoștințele tale și îți faci cele mai bune bilete, iar noi ne asigurăm că n-o să pierzi nimic dacă te scoate un singur meci! Cu ”Pariu Șansă”, în momentul în care biletul este pierzător din cauza unui singur meci, atunci tu primești înapoi suma pe care ai mizat-o. 

Astfel, îți rămâne povestea pe care o s-o dezbați cu prietenii tăi cu ”am fost aproape să dau lovitura”, dar îți rămâne, în același timp, și suma investită! Iar asta înseamnă că vei fi gata pentru o nouă șansă de a prinde un bilet câștigător la Winbet. 

Pentru a fi sigur că te încadrezi la ”Pariu Șansă” asigură-te că îndeplinești câteva cerințe extrem de simple. Pariurile trebuie să fie pre-meci, biletele luate în calcul sunt doar cele cumulative, cu minimum 5 evenimente, iar cota minimă a fiecărui eveniment ales de tine trebuie să fie de 1,50. Un lucru important, ”Pariul Șansă” se aplică doar la meciurile din oferta de Fotbal. 

”Pariu Șansă” îți salvează biletele și îți oferă miza înapoi în perioada 1 martie 2023 – 31 iulie 2023. 

Oferta Winbet Avantaj la Fotbal, Handbal, Baschet.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează