GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri de cota 3,35 si 2,65 pe meciul care poate decide campioana in Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 12:13

FCSB - Astra se joaca la Bucuresti in ultima etapa din Liga 1, dar poate si mai mare importanta in stabilirea echipei castigatoare a acestui sezon o are intalnirea de la Cluj dintre CFR si Viitorul. "Pentru a deveni campioana, FCSB trebuie sa o invinga pe Astra, in ultima etapa, iar Viitorul sa nu piarda in deplasare cu CFR Cluj", subliniaza Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri sportive Unibet. FCSB este evident favorita, putandu-se paria chiar pe faptul ca va castiga fara a primi gol - cota 1,75 pe unibet.ro.

Interesant este insa ca CFR Cluj joaca cu titlul pe masa meciul cu Viitorul. "Cu o victorie, trupa lui Dan Petrescu devine campioana Romaniei, indiferent de rezultatul din meciul FCSB - Astra. Si pentru trupa lui Hagi, meciul are insa o miza importanta: locul 3. Daca termina campionatul pe aceasta pozitie, Viitorul va castiga o suma mai consistenta din bugetul de premiere al Ligii 1 si va juca direct in turul doi preliminar al Europa League. In aceste conditii, partida din Gruia se anunta una de foc", mai spune Ilie Dumitrescu.

cfr castiga la un gol

Expertii agentiei de pariuri online mai sus mentionate propun doua pariuri cu cote foarte mari pentru CFR Cluj - Viitorul, dar foarte posibile, tinand cont de statistici. Astfel, poate avea succes varianta in care CFR castiga la un gol (cota 3,35), caci ultimele doua victorii acasa ale CFR-ului au fost la limita: 1-0 cu CSU Craiova, respectiv 2-1 cu Poli Iasi. De asemenea, cel putin un gol marcat de Viitorul are cota 2,65, desi echipa lui Hagi are 6 deplasari consecutive in care a marcat in Liga 1, iar in ultimele 3 a inscris 8 goluri.

Ca de obicei, analiza video realizata de Ambasadorul Unibet face referire si la meciurile de top din fotbalul european, perfecte pentru a fi incluse in biletul zilei. O astfel de intalnire este Barcelona - R. Sociedad, in Spania. Ilie Dumitrescu explica faptul ca "Barcelona va sarbatori titlul alaturi de fani la meciul cu Sociedad, din ultima etapa din La Liga. Echipa din Tara Bascilor este lipsita de griji, ocupand un rezonabil loc 10. Se va juca de placere si de ce nu, pentru spectacol. Trebuie sa va spun ca in ultimele 3 partide directe de pe Camp Nou, jucate in toate competitiile, s-au marcat 16 goluri. Adica o medie de peste 5 goluri pe meci".

barcelona sociedad ambele marcheaza

Astfel, idei pentru pariori, cu mari sanse de reusita, cote rezonabile: ambele marcheaza - cota 1,50 - si Barca pauza / final - cota 1,70. Motivele selectiei tin, desigur, de datele din statistici. Fiecare echipa a inscris cel putin 2 goluri in fiecare meci din ultimele trei intalniri directe dintre Barcelona si R. Sociedad, iar sase din ultimele sapte jocuri disputate de Barca pe Camp Nou in toate competitiile au fost victorii validate deja de la pauza.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează