GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariuri la Alt Nivel pe Supercupă cu MaxCote și Speciale pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2023 17:07 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 17:08

MaxBet.ro se pregătește de un nou sezon al Ligii 1 cu o ofertă completă de pariere pentru Supercupa dintre Farul Constanța și Sepsi OSK! Deschide-ți cont pe MaxBet.ro și Pariază la Alt Nivel cu 25 RON Fără Depunere!

FARUL, FAVORITA COTELOR MAXBET.RO

După o campanie impresionantă de transferuri, campioana en-titre pleacă cu prima șansă în duelul de la Ploiești contra celor de la Sepsi. Farul are 3 victorii în ultimele 5 directe, 1-1 fiind scorul final al ultimului meci din returul play-off-ului trecut.

9 GOLURI ÎN ULTIMELE 5 „DIRECTE”

Apetitul ofensiv al Farului este unul cunoscut după ce în sezonul precedent a reușit cea mai clară victorie din campionat, 7-2 contra Rapidului, la Ovidiu. Duelul cu Sepsi promite spectacol, ultimele trei partide au având ca rezultat final GG sau peste 1.5 goluri în meci. 

ALIBEC, PRINCIPALUL PERICOL PENTRU SEPSI

Cel mai bun marcator al Farului sezonul trecut cu 14 reușite, Denis Alibec, este principalul punct de atac al constănțenilor contra trupei lui Ciobotariu. Ajuns la 32 de ani, atacantul este favoritul cotelor MaxBet.ro pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor în Supercupă.

RECIDIVEAZĂ SEPSI ÎN SUPERCUPĂ? COTA 2.30 SĂ CÂȘTIGE TROFEUL

Sepsi a prins gustul trofeelor în ultimele sezoane după ce a cucerit două Cupe și o Supercupă, chiar sezonul trecut, învingând CFR-ul lui Dan Petrescu, scor 2-1.

100 RON BONUS ÎN FIECARE ZI PE MAXBET.RO

Centrăm pe poziție viitoare și îți oferim 100 RON Bonus Sport zilnic după ce trăiești la Alt Nivel acțiunea din sportul tău preferat. Fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și alte sporturi, le avem pe toate, zi de zi, pe MaxBet.ro!

PARIURI LA ALT NIVEL PE MAXBET.RO!

Jocul Tău la Alt Nivel începe pe MaxBet.ro cu MaxCote, Oferte și Bonusuri zilnice pentru ca pasiunea ta pentru Sport să se transforme în câștiguri pe măsură! Să fie verde!

Vezi toate știrile Maxbet

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează