GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri pe Juventus si Napoli in lupta pentru titlu in Serie A

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 15:17

Juventus este foarte aproape de titlul de campioana in Serie A, in conditiile in care are acum un avans de 4 puncte fata de principala rivala din acest sezon, Napoli. "Dupa o etapa deosebit de favorabila, Juventus Torino are sansa sa-si consolideze drumul spre un nou titlu de campioana. Batrana Doamna are nevoie de 6 puncte in ultimele 3 etape pentru a-si indeplini obiectivul fara emotii. Jocul cu Bologna este un prilej excelent pentru a-si trece in cont primele 3 puncte, mai ales ca Bologna nu le-a pus gazdelor nicio problema in ultimii sapte ani si nu are nicio grija pe acest final de sezon", explica Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet.

Pentru o cota buna (2,80) in partida Juventus - Napoli se poate paria pe faptul ca ambele formatii marcheaza, caci asa s-a intamplat in ultimele 6 meciuri directe jucate la Torino. O alta optiune: Juventus marcheaza peste 2,5 goluri - cota 1,92. Ultimele doua rezultate Juventus - Bologna au fost 3-0 si 3-1.

juv torino peste 25 goluri

Tot in aceasta etapa de Serie A, Napoli intalneste pe Torino, a doua echipa din orasul unde probabil va ajunge trofeul la final de sezon. Interesanta este aceasta lupta de la distanta cu Juventus, ramane de vazut cum va arata jocul rezultatelor. Napoli are sanse mici sa mai revina pe prima pozitie in clasament, insa cel mai probabil va invinge in acest meci, caci oaspetii au pierdut ultimele doua etape, iar pe San Paolo au pierdut mereu in ultimii ani.

Pariurile sugerate de Expertul agentiei de pariuri sportive Unibet se bazeaza pe goluri: Napoli marcheaza in ambele reprize - cota 1,65 (in ultimele 5 meciuri cu Torino a marcat 16 goluri), dar si Torino inscrie - cota 1,76 (echipa a marcat in 6 din ultimele 7 deplasari la Napoli in Serie A).

napoli gol in ambele reprize

"Meciul Arsenal - Burnley este de o importanta aparte pentru gazde. Nu pentru implicatiile de clasament, unde lucrurile sunt destul de clare - stationare pe un modest loc 6. Este ultimul meci acasa pentru Arsene Wenger, omul care a condus echipa tunarilor timp de 22 de ani. Va fi multa emotie pe Emirates si posibil spectacol", mai spune Ionel Danciulescu, ce analizeaza asadar si unul din meciurileimportante ale etapei in Premier League.

arsenal minim 2 goluri

Arsenal a marcat cel putin 3 goluri pe meci in 6 din ultimele 7 jocuri disputate acasa (in Premier League s UEFA Europa League), deci se poate paria ca va inscrie si acum de minim 2 ori - cota 1,63. O alta cota demna de atentie: 2,20 pentru varianta in care Lacazette marcheaza. Lacazette este in forma buna, a marcat 3 goluri in ultimele 3 jocuri ale lui Arsenal.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează