GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Playson aduce Turneele Fulger pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2023 10:29 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 10:31

Distracția la Alt Nivel continuă în Cazinoul MaxBet.ro! Pasionații de sloturi se pot bucura de astăzi de Turneele Fulger marca Playson, unde se lasă cu premii pe care nu ai voie să le ratezi, în valoare totală de 15.000 RON CASH. 

Ești jucător de cursă lungă? Arată-ne atitudinea câștigătoare! Dacă vrei să încerci ceva diferit, până pe 16 Martie, zilnic, între orele 19:00 – 23:55, ai parte de 4 turnee pe oră cu durata de 10 minute și pauză de 5 minute între fiecare ca să-ți reîncarci bateriile. 

Pașii fulger de înscriere

În continuare găsești condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a participa la cel mai nou turneu de la Playson, cu recompense pe măsură.

Primul pas pentru a avea o șansă reală la câștig este să te înscrii. Încă nu ai cont pe MaxBet.ro? Nicio problemă, turneul este disponibil și pentru conturile nou create! 

  • Intră pe site-ul MaxBet.ro în secțiunea Turnee;
  • Apasă butonul PARTICIPĂ și ești automat înscris în competiție;
  • Începe să joci la sloturile incluse în campanie;
  • Fără cerințe suplimentare, premiile sunt fără cerințe de rulaj;
  • Iei pauză 5 minute și apoi...
  • ... te pregătești de următorul turneu, folosindu-te de experiența anterioară.

Multiplicatorii dau câștigurile!

În cursa pentru Turneele Fulger de la Playson, multiplicatorii sunt cei care te ajută să urci în clasament: cu cât un multiplicator este mai mare, cu atât ești mai aproape de premiul cel mare!

Printre jocurile noastre preferate se numără primul slot Megaways de la Playson, Legend of Cleopatra, escapada ta în Egiptul Antic. Continuă aventura în deșert cu Book Of Gold Multichance, unde ai la dispoziție 3 rânduri a câte 5 role și 10 linii de plată. Aliniază simbolurile norocoase pentru a avea șansa de a câștiga de până la 10.000x miza totală pe rotire! Iar dacă preferatele tale sunt sloturile clasice cu role fructate și șeptari, testează-ți norocul cu 777 Burning Wins.

Ai auzit de Sloturi la Alt Nivel?

Aventura ta în cel mai tare Cazino nu este nici pe departe încheiată! Descoperă peste 2.000 de jocuri pe site-ul MaxBet.ro de la furnizori de top: de la sloturi clasice ca în cazinourile de lux din Vegas, până la cele mai moderne cu funcții noi de câștig. Mai mult, dacă ești fan jocuri inspirate din muzică și film, cu siguranță găsești ceva pe placul tău în selecția noastră! În plus, dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi apariții, accesează secțiunea de Jocuri Noi!

Vezi toate știrile Maxbet

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează