GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Prima selectie pentru cursuri gratuite de initiere in gimnastica si educatie fizica organizata de GymNadia pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 10:35

GymNadia organizeaza prima selectie pentru cursuri de initiere in gimnastica si educatie fizica, in cadrul carora copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani imbina activitatea sportiva cu distractia pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Selectia are loc in data de 15 decembrie 2018, de la ora 11.00, in locatia Tiriac-Telekom Arena, situata in str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni.

Cursurile sunt gratuite, iar inscrierile pentru cele 100 de locuri disponibile se pot face prin email, la adresa [email protected] si telefonic, la numarul 0786.911.111, pana la data de 13 decembrie.

Formularul de inscriere si detaliile despre selectie sunt disponibile online la  www.fundatiaiontiriac.ro.

logo gymnadia

Gazduita la etajul superior al Pationarului Tiriac-Telekom Arena, sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia este o facilitate sportiva unica din perspectiva infrastructurii si a dotarilor puse la dispozitie cursantilor.

Spatiul este dotat cu echipamente si instrumente la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, destinate pregatirii micilor elevi care participa la cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica.

Dezvoltarea programelor sportive si organizarea sesiunilor de antrenamente din cadrul GymNadia beneficiaza de coordonarea doamnei Lacramioara Moldovan, fost antrenor al lotului olimpic, format sub indrumarea Nadiei Comaneci.

Atat calitatea echipamentelor, cat si cea a antrenamentelor din cadrul GymNadia sunt avizate de catre Fundatia Nadia Comaneci.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează