GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde SuperCote la CFR Cluj – Lazio!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2023 16:08 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 16:09

Învinsă cu 1-0 la Roma, CFR Cluj visează frumos înaintea returului cu Lazio, din 16-imile Conference League. În această seară, de la ora 19:45, echipa lui Dan Petrescu speră să întoarcă rezultatul pe propriul stadion, iar atmosfera se anunță electrizantă. Toate biletele pentru duelul cu italienii au fost vândute.

La Superbet, partida din Gruia beneficiază de SuperCote, SuperPariuri și Pariuri Speciale. Descoperă oferta completă și alege-ți favorita!

Calificarea, misiune posibilă

Lazio vine în Gruia la adăpostul victoriei cu 1-0 din turul de pe Olimpico. În urmă cu o săptămână, la Roma, ardelenii au jucat timp de 75 de minute în superioritate numerică, încasând unicul gol în prelungirile primei reprize. Oaspeții nu se pot baza pe Patric, suspendat, în timp ce Pedro, Milinkovic-Savic și Zaccagni au probleme medicale și au șanse mici să joace diseară. Totodată, din lotul lui Sarri nu fac parte accidentații Ștefan Radu și Romagnoli. Și Dan Petrescu are două absențe importante. Avertizați în tur, Yuri și Boateng sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Amintirea precedentei „duble” împotriva lui Lazio nu s-a șters încă din memoria trupei „vișiniilor”. Trupa din capitala Italiei nu este invincibilă, iar ardelenii au demonstrat-o în grupele Europa League 2019/20. După o victorie cu 2-1 în Gruia și un eșec, 0-1, la Roma, CFR Cluj termina atunci pe locul 2, în fața lazialilor, calificându-se în 16-imile competiției. 

Per total însă, istoricul duelurilor cu echipele italiene nu le este favorabil ardelenilor. În 11 meciuri jucate, CFR-ul are doar două victorii, o remiză și 8 înfrângeri. Pentru un succes în această seară, campioana României are cotă 4.60 la Superbet, în timp ce Lazio a primit cotă 1.85. Toate meciurile din Conference League beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Gruia, greu de cucerit în Europa

CFR Cluj încearcă să-și recâștige reputația de echipă redutabilă pe propriul teren. După ce a pierdut la același scor, 0-1, ultimele două partide oficiale jucate acasă, cu Hermannstadt și FCSB, campioana a reușit să întrerupă seria negativă. Duminică, ardelenii au câștigat cu 3-1 în fața celor de la FC Argeș. Dacă în SuperLigă, în comparație cu sezoanele trecute, echipa lui Dan Petrescu a avut mai multe sincope în fața propriilor fani, lucrurile au stat mult mai bine în Europa.

CFR Cluj a câștigat 5 din cele 6 partide din Conference League disputate în Gruia. Singurul eșec pe propriul teren a fost cel cu Sivasspor, 0-1, din grupe. De altfel, acela a fost și singurul meci în care ardelenii au primit gol în această ediție a competiției. 

Din lotul italienilor, Ciro Immobile, autorul singurului gol din tur, este favorit să marcheze și are cotă 2.40 pentru o reușită în Gruia. De cealaltă parte, Janga și Malele, ambii cu 4.40, sunt primii în topul cotelor pentru o reușită în poarta lazialilor.

CFR Cluj – Lazio se joacă și în SuperSocial! Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!  

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează