GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde zborul norocos cu Turneul Vegas Trip!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2023 21:15 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 15:52

Strălucirea orașului și a cazinourilor de lux te așteaptă doar la MaxBet.ro! Am dat startul unuia dintre cele mai mari turnee săptămânale – Turneul Vegas Trip – unde 100 de premii așteaptă să fie câștigate, cu un fond de premiere în valoare totală de 50.000 RON CASH.

Distracție la MAX, câștiguri ca în Vegas

Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, pentru că orice tip de jucător ești, distracția începe pe MaxBet.ro! Dacă ești cel norocos din cercul tău de prieteni, iar chinta royală e combinația ta preferată, îți oferim un bilet dus – întors către distracție cu Turneul Vegas Trip! Mai mult, dacă ești jucător de cursă lungă, te poți aventura la mesele LIVE de Ruletă sau Blackjack, unde dealerii te așteaptă să prinzi runda câștigătoare pentru a-ți croi drum spre topul clasamentului!

S-a strigat “Bonanza”, iar totul devine Shining – Chilli – Wild în timp ce Vegas își deschide porțile pentru tine cu premii cash, fără cerințe de rulaj! Aventura nu este nici pe aproape încheiată pentru că în orașul tuturor posibilităților, dacă ești jucător de cursă lungă, avem pregătit 7-le norocos care te poate aduce și mai aproape de Marele Premiu în valoare totală de 50.000 RON CASH!

Primul pas pentru a ajunge în TOP: te înscrii

Tot ce trebuie să faci pentru înscrierea în Turneele de pe MaxBet.ro este să apeși butonul Participă de pe site sau aplicație. Încă nu ai cont pe MaxBet.ro? Nicio problemă, turneele sunt disponibile și pentru clienții noi, așa că, ce mai aștepți? Deschide-ți un cont pentru a putea beneficia și de alte oferte sau promoții exclusive.

Fiecare punct contează!

Cu fiecare pariu plasat la jocurile participante în Turneul Vegas Trip, îți mărești șansele de a avansa cât mai mult în clasament: cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât premiul este mai mare. Iar asta nu e tot: joci, câștigi și nu trebuie să te gândești apoi la cerințe suplimentare, pentru că premiile sunt fără cerințe de rulaj!

Pentru că Jocul Tău la Alt Nivel începe pe MaxBet.ro, distracția nu se termină niciodată. Săptămânal vei găsi, în secțiunea Turnee, competiții unde te poți duela alături de alți pasionați pentru premii în Bani Cash sau Rotiri Gratuite!

Adrenalină – Câștig – Distracție, tripleta perfectă pe MaxBet.ro

Fie că îți plac sloturile ca la aparate sau cele moderne, ori ai deja în minte combinația câștigătoare pentru o rundă de Blackjack sau Ruletă, pe MaxBet.ro găsești de la cele mai populare sloturi la cele mai tari mese de LIVE. 

Pentru acțiune MAXimă, experimentează magia MaxJackpoturilor în fiecare oră, dar și a ofertelor zilnice, oriunde ai fi – în trafic, la birou sau în confortul casei tale. Lăsăm ofertele să vorbească pentru noi, așa că fă-ți cont pe MaxBet.ro și convinge-te singur!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează